60-65" do 4000

Jaren30

Member
Witam muszę wymienić swoje szkiełko na większe jak w temacie, co byście polecieli do kwoty 4000 cena /jakość design.

wwns

Member
Ja też bym się chętnie dowiedział co ciekawego możemy kupić za te pieniądze bo to rozsądną cenna jak za tv.

Jaren30

Member
A czemu lepszy możesz wyjaśnić ,jest tańszy od tego ku6000 , i ten który proponujesz ma brzydką dolną listwe jest półokrągła lekko a wygląd tv to dla mnie priorytet.Podaj różnicę na plus tego J.

Jaren30

Member
Full hd by starczyło bo raz że oglądam z 5 metrów na płynności aż takiej mi nie zaleŻy ,sygnal to CP i trochę filmów, czy dostrzegłbym różnicę w jakości obrazu na tych dwóch tv, seria KU po prostu bardziej mi się podoba.

Malix7

Member
To po co się pytasz jak i tak zrobisz jak uważasz? Ja w takim rozmiarze nie kupiłbym nic z matrycą 60Hz chyba żeby miało jakieś super upłynniacze ale i tak raczej bym nie wybrał.

Jaren30

Member
A czy tej model ue65h6400 jest godny uwagi bo jest do kupienia za 4300 używany pchać się w to czy nie warto z używki ponoć stan idealny,ale czy cena nie za niska?

Malix7

Member
Tv jak najbardziej dobry ale one miały problem z kurzem na matrycy, jak się skończy lub skończyła gwarancja to możesz mieć problem za jakiś czas.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Seria h6400 ma problem z kurzem w środku matrycy.
Dotyczy to wielu użytkowników.
Cena jest dobra.
Jeśli mama ma takie podejście to wystarczy jej faktycznie 50 Hz.

Jaren30

Member
Jestem.właśnie w mm i wpadł mi w oko ten model UE65J6250 czym się różni od tego 6240 acha i jeszcze stoi ue60ku6072

Ostatnia edycja:

Malix7

Member
ten j rózni się wielkością a tak to podobne tv, ten ku6072 to to samo co ku6000
w jakiej cenie jest ten 65j6250?

Do góry