55f6500 czy będę zadowolony?:)

mopato

New member
Witam. Obecnie posiadam Samsunga 40C650 i jestem mega zadowolony z jakości obrazu itp. ale chodzi mi po głowie coś większego i tu myślę o Samsungu 55F6500 czy sądzicie że będę równie zadowolony z tego modelu ? Oglądam głownie Tv z kablówki większość w HD oraz divixy .Odłegłość ok. 3 metrów.
Dziękuję za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam

tdx

New member
Bez reklam
Większy TV przy tym samym sygnale z tej samej odległości zawsze będzie odrobinę słabszy (szczególnie na SD czy pseudo HD)
W stosunku do C F6500 Smartowo miażdży. Jakość matrycy jest na porównywalnym poziomie z tym że F ma bardziej matową matrycę

Czy będziesz zadowolony? To pytanie chyba do Ciebie warto przed zakupem zobaczyć TV w akcji

mopato

New member
Większy TV przy tym samym sygnale z tej samej odległości zawsze będzie odrobinę słabszy (szczególnie na SD czy pseudo HD)
W stosunku do C F6500 Smartowo miażdży. Jakość matrycy jest na porównywalnym poziomie z tym że F ma bardziej matową matrycę

Czy będziesz zadowolony? To pytanie chyba do Ciebie warto przed zakupem zobaczyć TV w akcji

Co masz na myśli "smartowo"? Obecnie posiadam najważniejsze czyli TVN PLAYER,IPLA,TVP, YOU TUBE, POGODA. Brakuje własciwie tylko pełnej przeglądarki ( czy ta w 6500 posiada flasha?)

tdx

New member
Bez reklam
Co masz na myśli "smartowo"? Obecnie posiadam najważniejsze czyli TVN PLAYER,IPLA,TVP, YOU TUBE, POGODA. Brakuje własciwie tylko pełnej przeglądarki ( czy ta w 6500 posiada flasha?)

W F6500 jest pełna safarii z flashem, pobawisz się i sam zobaczyć że jest dużo ciekawiej niż w serii C ;)

Do góry