Witam wszystkich!
W weekend piorun zabrał mi blisko 3 letniego Panasa, więc na szybko próbuję zorganizować coś nowego. 55-60 cali cena do 3000, dołożę do 3500 jeśli będzie zasadne. Jeśli będzie przyzwoity za 2500 na wyprzedaży to też kupię.:blagam:
Must: jakość obrazu, dołożę niebawem PS4 pro przy okazji wymiany, miło jakby input lag mieścił się w granicach tolerancji
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor?: 20 m2 salon + aneks 10 m2 bokiem do TV
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora?: 2-3 m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem?: 1-2
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu?: głównie na wprost, czasem bokiem odchylenie ~30-40% do TV
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć?: stać, nie wykluczam opcji powieszenia
6. Jak słońce świeci w pokoju?: pomieszczenie widne ale bez bezpośredniego nasłonecznienia, okna Pn - Wsch
7. Jaki masz obecnie telewizor?: Panasonic 50DX700 w sypialni do nocnych seansów i spalony 49DXU600
8. Co chcemy aby telewizor posiadał?: jakość obrazu
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora?: HD z NC+, planuję PS4
10. Jakie urządzenia?: jw
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor?: ~10h (żona katuje w dzień TV dla mnie filmy i seriale po 1

12. Czy zdarza się że przez kilka godzin oglądasz tylko jeden program?: tak
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej?: TV z satelity, netflix, sport
14. Czy zamierzasz serfować po internecie?: nie
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie?: 1-2h, nie codziennie
16. Preferencje co do marki?: Panasonic - jestem też otwarty na nowe propozycje
17. Preferencje co do wielkości?: 55-60
18. Co Cię denerwuje w telewizorach?: jasna poświata wokół ramki i przejaśnienia na matrycy
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień?: 9 - 23
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup?: 3000 - 3500 jeśli to będzie zasadne
21. Jak często wymieniasz telewizory w domu?: 3-4 lata
22. Czy korzystasz często z aplikacji internetowych?: nie
W weekend piorun zabrał mi blisko 3 letniego Panasa, więc na szybko próbuję zorganizować coś nowego. 55-60 cali cena do 3000, dołożę do 3500 jeśli będzie zasadne. Jeśli będzie przyzwoity za 2500 na wyprzedaży to też kupię.:blagam:
Must: jakość obrazu, dołożę niebawem PS4 pro przy okazji wymiany, miło jakby input lag mieścił się w granicach tolerancji
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor?: 20 m2 salon + aneks 10 m2 bokiem do TV
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora?: 2-3 m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem?: 1-2
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu?: głównie na wprost, czasem bokiem odchylenie ~30-40% do TV
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć?: stać, nie wykluczam opcji powieszenia
6. Jak słońce świeci w pokoju?: pomieszczenie widne ale bez bezpośredniego nasłonecznienia, okna Pn - Wsch
7. Jaki masz obecnie telewizor?: Panasonic 50DX700 w sypialni do nocnych seansów i spalony 49DXU600
8. Co chcemy aby telewizor posiadał?: jakość obrazu
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora?: HD z NC+, planuję PS4
10. Jakie urządzenia?: jw
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor?: ~10h (żona katuje w dzień TV dla mnie filmy i seriale po 1

12. Czy zdarza się że przez kilka godzin oglądasz tylko jeden program?: tak
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej?: TV z satelity, netflix, sport
14. Czy zamierzasz serfować po internecie?: nie
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie?: 1-2h, nie codziennie
16. Preferencje co do marki?: Panasonic - jestem też otwarty na nowe propozycje
17. Preferencje co do wielkości?: 55-60
18. Co Cię denerwuje w telewizorach?: jasna poświata wokół ramki i przejaśnienia na matrycy
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień?: 9 - 23
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup?: 3000 - 3500 jeśli to będzie zasadne
21. Jak często wymieniasz telewizory w domu?: 3-4 lata
22. Czy korzystasz często z aplikacji internetowych?: nie