Właśnie kupiłem pv 350
Kupiłem ten tv 3 dni temu i mogę już podzielić się pewnymi spostrzezeniami. W jasnych pomieszczeniach trzeba mieć rolety bo inaczej ciężko się ogląda, ale wystarczy zasłonić troche okna i da się oglądać. Po południu i wieczorem jest ok. Obraz SD z naziemnej tv cyfrowej jest bardzo dobry, podobny jest z satelity .Z dvd orginalnego obraz jest bardzo dobry, z bluraya szczena opada. Oglądałem na nim Avatara w HD. Szok. Po przeczytaniu forum miałem obawy bo nie mogłem się pobawić tym tv w sklepie, Widziałem tylko jak odbiera w media markcie i powiem że odbierał troche kiepsko w porównaniu z innymi markami. Kupiłem w ciemno i powiem tak czarny jest czarny a biały jest biały i dyskusje na ten temat prowadza chyba jacyś wrażliwcy.Na dobre filmy chodze do kina i wzrok i słuch mam raczej dobry i raczej jestem wybredny. powiem tak po co wydawać dwa razy tyle , lepiej dokupić sobie troche dodatkowego sprzętu, Dźwię w tym tv jest wystarczająco dobry,Śmiało można kupować, no chyba że ktoś chce mieć jakiś super filtr antyodblaskowy to wtedy inna półka cenowa) ale czy warto.Pozdrawiam