50mu6102 - na nowym sofcie duplikuje klatki w grach

Pioter93

New member
Cześć. Zainstalowałem wczoraj na moim 50mu6102 nowy soft 1201. Wcześniej miałem 1155. Odpaliłem Horizon Zerwo Dawn na PS4 pro i przy obrocie kamery duplikuje klatki chyba, no wygląda to mega niepłynnie. Problemu nie było na sofcie 1155. Serwis twierdzi, że jedyny co może pomóc to... zmiana płyty głownej, bo nie da się cofnąć softu. Plus taki, że serwis może przyjechać i trzeba tego targać. Dziś mam ostatni dzień na ewentualny zwrot do sklepu, co robic, bo mnie zaraz coś strzeli z tym telewizorem.

czarek46

Banned
Co wy macie z tymi ps4 pro ??? ja mam zwykłą ps4 z nowym tv Samsunga i wszystko chodzi idealnie ,,,,, na moje oko to cos jest do dupy z konsolą , podłącz inna konsole i zobacz jak działa , ja od lipca wgrałem już chyba 7-8 oprogramowanie do tv , teraz też 1201 i jest ok

czarek46

Banned
mam tv 40MU6472 , ewidentnie ps4 pro gryzie się z twoim tv ,,,, próbowałeś np. ustawić na 1080p , 720p w konsoli ? lub zakres kolorów z RGB na automatyczny ? nie wiem jak to jest na twoijej konsoli ,,,, i mówisz ze na tamtym sofcie było wszystko ok ???

Pioter93

New member
jak sie ma gryźć, jak od nowości gry na konsoli to była bajka. Spieprzyło się wczoraj po wgraniu nowego softa. Widzisz, ty grasz na full HD, ja mając pro gram w horizona w 4K, więc pewnie też dlatego. Nie zmienia to faktu, że coś się popsuło w 1201

Do góry