43"/50" do PS5 z AndroidTV, budżetowy (najtańszy) TV dla nastolatka.

ssajki

New member
Kolejna komunia przede mną i rozterki co wybrać.

Sprawa jest taka, że młody dostanie PS5 a nie ma TV, więc muszę coś zorganizować.

Odległość oglądania ok 2m. Tv podwieszony na ścianie na ruchomym wieszaku obok okna.

Konieczny Android Tv lub dokupię wtyczkę ale wolałbym już mieć w zestawie.

Rozmiar raczej 43" u starszego syna jakiś czas temu do podobnego pokoju kupiliśmy 50" i jest troszkę za duży.

Jestem zielony ale w sklepie powiedzieli, że bez hdmi 2.1 pod PS5 nie ma sensu. W euro najtańszy był TV za 3999. Myślałem o czymś w niższym budżecie 1k - 1,5k no max 2k.

Młody nie ma dużych oczekiwań, teraz gramy na xbox one i jakimś Philipsie za 1700 kupionym 3 lata temu i jesteśmy ukontentowani.

Dwa pytania, czy z tym hdmi2.1 to prawda i co byście polecili jeśli chodzi o 43".

Ostatnio dla teściów kupowałem dwa TCL i naprawdę dają radę ale liczę tu mocno na Wasze rekomendacje.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
To masz kilka modeli :
- TCL 43C635 - ten wystarczy do grania.
Chociaż lepszym faktycznie byłby, mimo wszystko, TCL 50"

Marlo

Active member
43" masz TCL C645 za 2299 teraz jakaś promocja za 2099 , to jest najnowszy model.

Ten TCL ma HDMI 2.1 . To chyba najlepszy telewizor dla graczy w tej cenie.

Ostatnia edycja:

ssajki

New member
Porównuję C645 i C635 wezmę któryś z nich w 43cali. Nie bardzo jestem w stanie wyłapać istotne różnice. Oba maja hdmi2.1, odświeżanie to samo.

ssajki

New member
Zamówiłem C645 43cali. Dzięki za Waszą pomoc. Jak zwykle można na Was liczyć.
Kiki daj znać jak to wyglądałoby u Ciebie bo niebawem będę jeszcze szukał jednego TV.

Do góry