42pfl7633

Shaq.

New member
Witam!

W Saturnie mają promocje na model, który bardzo mi odpowiada. Tylko pytanie: ktoś wie, jaka jest różnica między 7633 a 7603, który jest dostepny w innych sklepach?? BO ja (poza pilotem...) nie widze zadnych na stronie Philipsa a support mi nie odpowiada. Bardzo zalezy mi na odpowiedzi, bo do czwartku tylko jest promocja.

tejot

New member
roznica 42PFL7603 a 42PFL7633

Witam i spiesze z wyjasnieniem :)
Glowna roznica polega na tym, ze 7633 obsluguje w trybie komputerowym pelna rozdzielczosc 1080p a model 7603 tylko 1080i, co czyni go gorszym. Paradoksalnie w w/w sklepie byly przez jakis czas (listopad 2008) oba sprzedawane jednoczesnie, przy czym wlasnie 'lepszy' 7633 byl tanszy o dokladnie 2tys zl (!!!) - ciekawe, nie?
Inne mniej znaczace roznice zauwzone przeze mnie to wspomniany pilot, desing podstawki kolor podluznej diodki sygnalizacyjnej na srodku tv (7633 niebieski 7603 bialy) oraz roznice w menu.
Sprzedawca zapewnial mnie, ze model 7633 to model sprzedawany i stworzony wylacznie dla wlasnie w/w sklepu i niedostepny nigdzie indziej. Niestety, mija sie to z prawda (widzialem ten model rowniez w innym sklepie i 'na necie'). Podobnie z reszta jak nie jest prawda b.wiele innych rzeczy o ktorych mnie zapewnial... :)
Z telewizora jestem ogolnie bardzo, bardzo zadowolony i smialo polecam wszystkim! Natomiast mam z nim rowniez ciekawy problem, ktory podejrzewam, ze wystepuje w calej serii (w moich dwoch takich tv wystapil) i ktory opisalem tutaj na forum w watku:

skroc.pl/watek_na_tym_forum_o_42pfl7633

(link 'zakamuflowany')

Pozdrawiam!

Do góry