Pomóżcie koledzy wybrać jakąś 40tkę z najlepszą jakością obrazu do Netflixa, filmów z kompa lub pena (720/1080) i czasem naziemnej cyfrówki. Oglądanie z dość bliskiej odległości 1,5-2m. Cena max 2,5k.
pozdrawiam
no to może inaczej interesowałem się Philipsem 40PFH6510 ale wiele osób narzeka na problemy z oprogramowaniem więc raczej pas.. tym momencie chyba Panasonic TX-40DS630E lub Samsung UE40J6300 choć mam pewne obawy czy zakrzywiony ekran sprawdzi się w praktyce..
co sądzicie o tych tv? a może jest jeszcze jakaś inna, lepsza alternatywa?
skąd więc opinie użytkowników, którzy zgłaszają liczne problemy z funkcjonowaniem tej platformy? zwiechy, gubienie ustawień, przycinanie się systemu etc..
raczej rzadko, jeśli coś spełnia moje oczekiwania i działa to jest u mnie dość długo - kilka lat - nie jestem typem, który każdą nowinkę musi mieć koniecznie u siebie
To masz do wyboru tylko jedną wersję - Philips 43PUS6501 za 2499 zł .
Model ma 4K, 100Hz, HDR i VP9.
Inne modele konkurencji z takim wyposażeniem to dopłata 1-1,5 zł.
Jeśli zakup na 3-4 lata to ten Sony też będzie ok.
przyszła dziś do mnie 43'ka 755c - miałeś rację z tym rozmiarem jest w sam raz co do samego tv to generalnie spoko fajmy obraz, android jak na razie działa ok ale nic nie może być oczywiście idealne więc.. martwy pixel w górnej części ekranu