barcelona 15
New member
Witam
Jestem nowy i proszę o kilka opinii i odpowiedzi na dręczące mnie wątpliwości.
Jestem posiadaczem (od piątku ) Samsunga z serii 6 ue40f6320. Poprzedni tv philips padł po 4 latach a był fajny i dobrze służył. Dowiedziałem się że Samsung to prawdziwe 100 Hz ale oficjalnie pomoc techniczna nie zaprzecza i nie potwierdza. Jak jest w rzeczywistości? I druga sprawa mam problem z ustawieniem obrazu. Najzwyczajniej nie podoba mi się (nie umiem bo za dużo funkcji
taki gamoń ze mnie. Poradzono aby fabryczne zrobić i się bawić. Chciałem się poradzić czy można gdzieś jakieś przykładowe zdobyć (ktoś się podzieli swoimi
i oprzeć się na tym czy faktycznie ustawić fabryczne i posiedzieć dłużej (dłuuuugo). Będę wdzięczny za każdą opinię i sugestię odnośnie tego sprzętu.
Jestem nowy i proszę o kilka opinii i odpowiedzi na dręczące mnie wątpliwości.
Jestem posiadaczem (od piątku ) Samsunga z serii 6 ue40f6320. Poprzedni tv philips padł po 4 latach a był fajny i dobrze służył. Dowiedziałem się że Samsung to prawdziwe 100 Hz ale oficjalnie pomoc techniczna nie zaprzecza i nie potwierdza. Jak jest w rzeczywistości? I druga sprawa mam problem z ustawieniem obrazu. Najzwyczajniej nie podoba mi się (nie umiem bo za dużo funkcji