40-42" LED do 2500zł

maciek1422

New member
Z tym, że wybór TV to ciężka sprawa chyba każdy musi się zgodzić :)

Co do sony hx750 to wiecie jak jest tutaj z input lagiem? Czytałem test na zagranicznej stronie, że w okolicach 30ms jest, ale nie wiem czy model sprzedawany w polsce nie różni się jakoś :)

ichris

New member
Widziałem dziś tego Sharpa 630E. Naprawdę fajny TV :) Waham się jeszcze między nim a PFL5507/PFL5507 ale na ten moment Sharp wydaje mi się fajniejszy.

jack.s

New member
Proszę o ostatnią radę, w tym tygodniu idę kupić wreszcie tv, do wyboru dwa.. którego wybrać Panasonic ET5 czy Sony HX750? Który lepszy?

krzychooo

New member
Ja wybrałem Sony. Czy lepszy? Nie wiem.
Do zakupu przekonał mnie ostatni test: Panasonic i Sony obok siebie na półce w sklepie. Wyłączyłem oba. Włączyłem jeden, ustawiłem tak aby obraz był jak najlepszy według mnie, wyłączyłem go, włączyłem drugiego i zrobiłem to samo. Włączyłem oba i porównałem. Ten sam sygnał. Według mnie ostrość, czerń zdecydowanie lepsza na Sony. Brak rozmyć które w Panasonicu były zauważalne. To przeważyło. Wybrałem Sony.
Idź do sklepu gdzie mają oba te modele, poproś żeby ustawili obok siebie. Weź na pendrive materiał testowy, dobrej i gorszej jakości. Przetestuj. Może Tobie też tak jak mnie to pomoże.

Do góry