jako ze nie mam ZIELONEGO pojecia co jest dobre a co nie bardzo, blagam o pomoc.
- TV do 3500zł
- Do w miare naswietlonego pomieszczenia,
- MAxYMALNIE 42 cale (tv nie dla mnie, rozmiar narzucony przez wlascicielke i nie ma mowy o wiekszym),
- 2, 3metry do TV
- sygnal - sredniej jakosci kablówka
- glownie sport dla faceta, seriale wieczorkiem dla kobiety, mini mini w ciagu dnia dla wnuczków
- zalezy na przegladaniu zdjec z karty SD ewentualnie po USB
- mile widzana mozliwosc cofania, nagrywania, moze byc na zewnetrznym dysku USB
- nie musi miec, ale moze 3D
- sam mam plazmę i od zawsze obraz z plazmy dla mnei jest lepszy niz LEDowski, ale ze wgledu na dosc naswietlone pomieszczenie, moze LED bylby lepszy? a moze jednak plazma? ale jak plazma to jaka? no i jaki LED nie bedzie mi robil strasznei sztucznego obrazu pelnego kwadracikow przy dynamicznym obrazie?
TV dla dziadków
HELP, PILNIE
Pozdrawiam
- TV do 3500zł
- Do w miare naswietlonego pomieszczenia,
- MAxYMALNIE 42 cale (tv nie dla mnie, rozmiar narzucony przez wlascicielke i nie ma mowy o wiekszym),
- 2, 3metry do TV
- sygnal - sredniej jakosci kablówka
- glownie sport dla faceta, seriale wieczorkiem dla kobiety, mini mini w ciagu dnia dla wnuczków
- zalezy na przegladaniu zdjec z karty SD ewentualnie po USB
- mile widzana mozliwosc cofania, nagrywania, moze byc na zewnetrznym dysku USB
- nie musi miec, ale moze 3D
- sam mam plazmę i od zawsze obraz z plazmy dla mnei jest lepszy niz LEDowski, ale ze wgledu na dosc naswietlone pomieszczenie, moze LED bylby lepszy? a moze jednak plazma? ale jak plazma to jaka? no i jaki LED nie bedzie mi robil strasznei sztucznego obrazu pelnego kwadracikow przy dynamicznym obrazie?
TV dla dziadków
HELP, PILNIE
Pozdrawiam