dobry dowcip,musze to sobie gdzies zapisac
,jednak w dalszym ciagu czekam na wyczerpujaca odpowiedz od sceptykow dzisiejszego 3d
Monitory o ile pamietam NECa tez maja juz system 3d bez okularow.
Jestem w szoku jak mozna wciskac ludziom bezczenie "okulary" - odgrzewany kotlet i to bardzo nieswiezy...
patrze że ostro wjeżdżacie na te okulary ,niektórzy przecież noszą je cały czas do snu zdejmują jedynie a wy się brzydzicie do maksymalnie dwu godzinnego filmu nałożyć..
Technologia 3D w kinie naprawdę jest świetna ,szczególnie po avatarze ale według mnie żeby mieć jej prawdziwe wrażenie trzeba pójść do Imaxu gdzie ekran jest kilkakrotnie większy niż w zwykłym kinie.Teraz porównajcie wielkość największych telewizorów w domu![]()
tak,tak,czekajcie na 3d bez okularow,cierpliwie czekajcie i zbierajcie gruba kasea rozsadni ludzie w tym czasie beda sie delektowac dzisiejszym 3d,a wy jak juz sie doczekacie to itak bez okularow pilotem w tv nie traficie,zycze cierpliwosci
![]()
ogladales ten tv?raczej nie bo napewno to nie jest tandeta.no i troche wyluzujto kup i sie ciesz...naiwni sie na to rzuca bo pojecia nie maja ze im sie splesniałego kotleta wrzuca jako nowinke a co madrzejsi nie polecą na taka tandetę....
jeszcze nie kupilem bo czekam na plazme zeby porownac,ale widzialem co potrafi taki tv i juz jestem zadowolony.