3D w Sony KDL-55W809C

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Na pewno nie ma konwersji ? Bo jeśli tak jest to faktycznie nie ma co sprawdzać pod tym względem, ale rozumiem że film nagrany w 3d też był z nim problem jak Kolega zapuszczał z dysku...... więc tutaj powinien już normalnie oglądać bez żadnych problemów o ile te okulary współpracują z tym tv.
A jeśli chodzi o konwersję to KOlega ma chyba rację, mało tego Sony chyba w tym roku generalnie w żadnym tv nie dała tego"gadżetu" myślę że mało kto tego używa bo to żadne 3d tak naprawdę - szkoda oczu ja ze dwa razy chyba przez chwile tego użyłem żeby zobaczyć jak to działa...
Ja konwersję 3d odpalilem "dwa" razy. Pierwszy i ostatni :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

slawko_23

New member
Bez reklam
Pewnie że nie ma konwersji. A kwestia w jakim formacie masz to 3D sbs czy coś innego. Bo jak masz cały czas ustawione sbs l-p a 3D w innym to efektu nie będzie.

kolele

New member
Poprzednio miałem Samsunga i konwersja na 3d dobrze się spisywała i ogólnie 3D było ok ,a w Sony nie wiadomo co to w ogóle jest ;) na szczęście to nie jest dla mnie najważniejsze, jestem zadowolony z tego tv mimo, że dosyć muli, ale obraz bardzo ładny, aż chce się tv oglądać:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dobrze że jesteś zadowolony ale jak jest możliwość 3d to trzeba sprawdzić co jest nie tak - ja stawiam na okulary :)

kolele

New member
To dlaczego dla innych te okulary działają z tym tv ? jeśli to wina okularów to wystawie na allegro i może komuś się przydadzą, dwa razy używane :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Moje opcje już pisałem:) na pewno nie masz konwersji z 2d do 3d wiec to już odpada ale zwykłe 3d powinno działać... chyba że coś jest z tego co ja pisałem..

Do góry