Stało się

Od wczoraj jestem posiadaczem 50vt20. Zaznaczę że jeszcze nie skalibrowany. Sprawdzany na szybko z analogową kablówką Aster, ps3 i xtreamer.
Kablówka - Jakość jak na taki sygnał bardzo dobrze, mój stary Philips 7332 nie ma startu do jakości jaki daje ten tv.
ps3 - sprawdzałem z gt5 3d - wrażenia kosmiczne opisane częściowo w wątku o gt5.
xtreamer - tutaj szczerze mówiąc zbierałem szczękę z podłogi po włączeniu Harrego Pottera 1080p (taki wymóg córki

). Szczerze mówiąc to różnica między vt20 i moim starym Philipsem jest taka sama jak wtedy gdy po raz pierwszy włączyłem sobie materiał hd na moim starym tv.
Oczywiście są też wady

. Powidoki przy gt5 jak najbardziej widoczne ale... tylko gdy mamy czarny ekran. Przy normalnym oglądaniu nie zauważyłem różnic. Buczenie czy może trafniej bzyczenie z odległości 1m troszkę słychać.
Nie zmienia to faktu że jestem bardzo zadowolony z zakupu. Najważniejsze to wiedzieć jakie są zalety i wady kupowanego sprzętu. Ja mogę szczerze polecić tą plazmę. W tej cenie max 5tys. ciężko o godnego konkurenta.
PS.
Wspomnę, że na początku nie interesowałem się 3d ale to co zobaczyłem gdy włączyłem fragment jakiejś bajki 3d - nie sądziłem że tak dobrze to wygląda choć wielkiego doświadczenia w oglądaniu 3d nie mam