promocja była od piątku i już w piątek zabrakło TV, wczoraj szukałem wraz z konsultantem z Warszawy gdzie najbliżej mojego miejsca zamieszkania (Gdańsk) znajdę ten model - okazało się że jedyna sztuka była w Szczeciniekrzycho115 napisał:W nowej gazetce Euro RTV jest 32LE60.
Co o tym myślicie?
To wcale nie jest dziwne tym bardziej że to LE "tańszy brat" LX - czyli TV dla mniej wymagającychdrummer44 napisał:obserwując propozycje modeli panasa zdziwiło mnie wprowadzenie
pół roku po premierze lx60 modelu le60.
Właśnie różnią sie w sposób zasadniczy matrycą - LE ma kontrast 1000:1 a LX 1200:1, róznią się również dźwiękiem, ilością wejść HDMI także nie warto oszczędzać,Czym różnią się te telewizory ,parametry matrycy są podobne.Gdzieś wyczytałem (chyba na ceneo .pl),że producentem modelu le60 jest samsung
Można wiedzieć gdzie znalazłeś taką informację ? Na Polskiej stronie Panasonica oba TV różnią się tylko dźwiękiem i ilością gniazd HDMI, a różnica w w cenie w zwykłych sklepach wynosi około 500zł. Czyżby aż tyle kosztowało gniazdo HDMIGDA napisał:Właśnie różnią sie w sposób zasadniczy matrycą - LE ma kontrast 1000:1 a LX 1200:1,