MUSZĘ kupić telewizor (mój pierwszy
). Początkowo przeznaczylem na to 3,5k PLN i postawilem jedno wymaganie: 32''. Napalilem się na Samsunga Slima 308 (20 cm glębokości mniej niż zwykle CRT to duży atut, a ten design...). Niestety naczytalem się o nim na forach i zdecydowalem się dorzucić 0,5k na LCD Samsunga LE32T51B (wygląda super - zdecydowalem się na niego w sklepie, niestety znowu poczytalem trochę w necie
). Zrobilem więc maly rekonesans (nabilem 60 km na liczniku) po sklepach Wroclawia i przyglądnąlem się wszystkim 32'' (przede wszystkim LCD) w cenie do 5k (kolejna, tym razem już absolutnie nieprzekraczalna granica!!!) i nie wiem już nic (może Philips PF3320, może któryś Samsung, może LG, może...). A może tak Loewe Nemos 32 (świetne recenzje, ale to "glęboki" CRT)? Proszę więc o krótkie opinie nt. tv 32'' w cenie do 5k, które pozwolilyby podjąć mi decyzję: co kupić?
PS. Odleglość kanapy od tv ok. 3m., będzie kablówka, będe podlączal kompa, może dokupię jakieś DVD (jak moje finanse wykurują się po tym zakupie
. Ten zakup nie jest na rok, czy dwa ale przynajmniej na pięć, a może nawet na dziesięć (może zahaczy o czasy, gdy większość rzeczy będzie w HighDefinition).
PS. Odleglość kanapy od tv ok. 3m., będzie kablówka, będe podlączal kompa, może dokupię jakieś DVD (jak moje finanse wykurują się po tym zakupie