velsatisKR
New member
Witam Państwa,
Odkąd kupiłem poprzedni TV (Samsung) minęła cała epoka i już nie siedzę w tym na bieżąco - postanowiłem zasięgnąć więc porady tutaj. Potrzebuję nowego telewizora do mieszkania.
Co potrzebuję:
- porządny obraz
- matowa matryca
- full hd
- internet (wystarczy ethernet)
- minimum 100hz (oglądam dużo sportu)
- mile widziane DLNA (oglądanie fotek z komórki)
- minimum 3 HDMI (kino domowe, dekoder i okazjonalnie komputer do podłączenia)
- 32 cale
- USB
- mile widziana możliwość nagrywania
- obsługa SMART TV z jak największą ilością aplikacji (tvn player, ipla i tak dalej)
- mile widziany Samsung
- budżet 2-3k
Klikałem na stronie Samsunga i wyszedł mi D6500 ale on ma 3D którego ja nie potrzebuję, wręcz od niego stronię, bo mi się na wymioty zbiera - czy jest coś podobnego do D6500 tylko bez 3D? a może można to 3D wyłączyć i oglądać normalny obraz ale dobrej jakości.
Pozdrawiam
Odkąd kupiłem poprzedni TV (Samsung) minęła cała epoka i już nie siedzę w tym na bieżąco - postanowiłem zasięgnąć więc porady tutaj. Potrzebuję nowego telewizora do mieszkania.
Co potrzebuję:
- porządny obraz
- matowa matryca
- full hd
- internet (wystarczy ethernet)
- minimum 100hz (oglądam dużo sportu)
- mile widziane DLNA (oglądanie fotek z komórki)
- minimum 3 HDMI (kino domowe, dekoder i okazjonalnie komputer do podłączenia)
- 32 cale
- USB
- mile widziana możliwość nagrywania
- obsługa SMART TV z jak największą ilością aplikacji (tvn player, ipla i tak dalej)
- mile widziany Samsung
- budżet 2-3k
Klikałem na stronie Samsunga i wyszedł mi D6500 ale on ma 3D którego ja nie potrzebuję, wręcz od niego stronię, bo mi się na wymioty zbiera - czy jest coś podobnego do D6500 tylko bez 3D? a może można to 3D wyłączyć i oglądać normalny obraz ale dobrej jakości.
Pozdrawiam