3000 do wydania.

Bero10

New member
Cześć,
Prośba o pomoc przy wyborze nagłośnienia do domku. Otóż sprzęt będzie do filmów i muzyki natomiast muzyka ma być w super jakości . Może za 3k to ciężko będzie z tą super jakością ale chciałbym żeby to brzmiało lepiej niż Logitech z906 które i tak są świetne. Największym problemem jest miejsce ponieważ nie ma szans na kolumny to musimy wymyślić możliwie najbardziej wydajny zestaw o niedużych głośnikach. Na subwoofer miejsce się znajdzie i na amplituner w razie co też . Podejrzewam że żaden soundbar nie będzie odpowiedni ? Sprawdzałem dziś soundbar JBL 3.1 bar i o ile subwoofer grał fajnie o tyle sama listwa to totalne nieporozumienie w tej cenie ...

Bero10

New member
Top prosty wybór JBL ale Bar 5,1.
To zakup na lata.
Napisz na PW to podam Ci ofertę.
Czy 5.1 bar to nie będzie przy muzyce to samo co 3.1 ?
Będąc w sklepie na odsłuchu gość powiedział że to będzie grać tak samo tylko w razie co przy filmach będę miał dźwięk 5.1 ?

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Soundbary relatywnie tanie nie są do muzyki, druga sprawa słuchanie muzyki po BT to ciut pijanie się z ceną. Co innego Harman Citation, cena spora ale robi robotę po chromkascie.

prentas1

New member
Mam taki sam dylemat jak Ty. Wstępnie chciałem JBL Bar 3.1, potem poszedłem w strone Bar 5.1 . Kusi też Yamaha musiccast Bar 400, ale niema nigdzie jej w okolicy aby posłuchać, jadę na odsłuch JBL do sklepu dzisiaj. Wydaje mi się, że w tym budżecie nic ciekawszego nie znajdziemy.

Do góry