sony kontra Loewe
Witam!
Po 2 miesiącach poszukiwań i porównań wreszcie znalazłem to co mi odpowiada......
W sobotę w Olsztynie zakupiłem LCD LOEWE XELOS A32 .
Przez zakupem wybierałem praktycznie z 3 modeli:
JVC C50,
JVC S60,
Sony M1,
A gdy zobaczyłem obraz z Loewe to "kopara" opadła mi do ziemi.....
Wspaniała ostrośc obrazu, kontrast, naturalne nie przebarwione kolory, znakomita czerń,
znakomity dzwięk z samego tv,
Super design,
HD Redy,
wyjście HDMI ,
Posiadam Tuner SAT SAmsunga z wyjściem komponent obraz ERXTA,
Z DVD Arcama po wyjściu HDMI obraz bajka,
Z kablówką /wkońcu podłączyłem z czystej ciekawości odbiera dobrze/
No i nakważniejsze cena ..... jak ktoś szuka to znajdzie w dobrej cenie ....

To na tyle o Loewe /od soboty nie odchodzę od telewizora /no prawie

/
Drugi LCD który z w/w mnie bardzo zainteresował to JVC C50 znakomity odbiór szczególnie ze słabszym sygnałem , obraz jest mniej detaliczny niż w LOEWE ale i takj bardzo dobry, dobre żywe ciepłe kolory , kontrast, znakomita czerń. Szkoda tylko że nie jest HD Ready i nie ma wyjścia HDMI. Jak ktoś ma tylko kablówkę, to ten telewizor jest dla niego !!!
Trzeci z wymienionych wypadł blado ze względu na słłaby moim zdaniem odbiór z kablówki czyli z kiepskim sygnałem sobie słąbo radzi , Przy cenie 8000 oferuje zbyt mało by był ciekawa propozycją.
Miłe zakupy dokonałem w Olstynie przy pomocy 'kiki' stałego bywalca tego portalu. "kiki" - POZDRAWIAM !!!!!
Pozdrawiam również innych tu bywalców.
Witam!
Po 2 miesiącach poszukiwań i porównań wreszcie znalazłem to co mi odpowiada......
W sobotę w Olsztynie zakupiłem LCD LOEWE XELOS A32 .
Przez zakupem wybierałem praktycznie z 3 modeli:
JVC C50,
JVC S60,
Sony M1,
A gdy zobaczyłem obraz z Loewe to "kopara" opadła mi do ziemi.....
Wspaniała ostrośc obrazu, kontrast, naturalne nie przebarwione kolory, znakomita czerń,
znakomity dzwięk z samego tv,
Super design,
HD Redy,
wyjście HDMI ,
Posiadam Tuner SAT SAmsunga z wyjściem komponent obraz ERXTA,
Z DVD Arcama po wyjściu HDMI obraz bajka,
Z kablówką /wkońcu podłączyłem z czystej ciekawości odbiera dobrze/
No i nakważniejsze cena ..... jak ktoś szuka to znajdzie w dobrej cenie ....
To na tyle o Loewe /od soboty nie odchodzę od telewizora /no prawie
Drugi LCD który z w/w mnie bardzo zainteresował to JVC C50 znakomity odbiór szczególnie ze słabszym sygnałem , obraz jest mniej detaliczny niż w LOEWE ale i takj bardzo dobry, dobre żywe ciepłe kolory , kontrast, znakomita czerń. Szkoda tylko że nie jest HD Ready i nie ma wyjścia HDMI. Jak ktoś ma tylko kablówkę, to ten telewizor jest dla niego !!!
Trzeci z wymienionych wypadł blado ze względu na słłaby moim zdaniem odbiór z kablówki czyli z kiepskim sygnałem sobie słąbo radzi , Przy cenie 8000 oferuje zbyt mało by był ciekawa propozycją.
Miłe zakupy dokonałem w Olstynie przy pomocy 'kiki' stałego bywalca tego portalu. "kiki" - POZDRAWIAM !!!!!
Pozdrawiam również innych tu bywalców.