SierzantHarris napisał:Miałem 32d3000 (swojego czasu umieszczałem tu fotki z jego cloudingu), miałem w domu 32lx85, lzd85 i testowałem kupę innych tv ze "100HZ". Czy wam się wydaje że każdy jest laikiem i pisze tu co przeczytał a nie z własnych doświadczeń?. Kolego Gucio, jeszcze nigdy nie nazwałem tu nikogo idiotą i Ciebie też nie nazwę. Ale jeśli opisanie, na jakiej zasadzie działa technologia "100hz" W LCD (z odświeżaniem 100hz to nie ma ona nic wspólnego, to zwykłe dodawanie sztucznych klatek jest) jest dla Ciebie bełkotem, to Ty chyba mało rozgarnięty jesteś...a skoro myślisz że jesteś jedyny na świecie, który ma/oglądał tv "200hz" to nie chyba a na 100% jesteś w błędzie, bo z takim tv też miałem do czynienia i żal mi Cię bo nie wyobrażasz sobie jeszcze wielu rzeczy o których pojęcia nie masz. Na przykład o tym jak działa owe "100,200hz" w telewizorach lcd. Nie trawię ludzi którzy kupili sobie coś i myślą że są jedyni na świecie a reszta to ciemnota. Człowieku, mój ziomek ma sklep Rtv i spędzam tam kupę czasu więc obudz się, cieszę że się cieszysz ze swojego z4500 ale nie sadz się jakbyś przez to Bóg wie kim był.
Masz nierówny styl pisania. Teraz np znowu niestaranno-brłkotliwy.
Nie jestem też jedyny itp itd.
Człowieku, mamu tutaj być kolegami. Sądzę że osobista niechęć przesłania Ci ważny temat. Rozumiem, że nie jesteś entuzjastą 200Hz ani 100, ale nie jestem Twoim wrogiem. Ot mam inne poglady.
Dla mnie EOT.