Gibson Les Paul
Well-known member
Termin "jeścia" masz w wiadomości ,którą do Ciebie wysłałem. 
No i szooo?Miałeś trzy terminy i nie pojawiłeś się.Mam nawet trzy![]()
Byłem 3x i najpierw gadałem z wycieraczką,później z doniczką,a ostatnim razem głos zza drzwi powiedział,że nikogo nie ma w domuNo i szooo?Miałeś trzy terminy i nie pojawiłeś się.
Trudno.Twoja strara.![]()
Pirek...nie wiem co Ty za głosy słyszysz ,ale już kilka razy mówiłem Ci ,że nie mam drzwi w swoim szałasie.głos zza drzwi powiedział,że nikogo nie ma w domu
A dziś nasze dwie ulubionePirek...nie wiem co Ty za głosy słyszysz ,ale już kilka razy mówiłem Ci ,że nie mam drzwi w swoim szałasie.![]()
A dziś nasze dwie ulubione![]()
Caputo Pizzeria...
Z jakiej mąki robisz ciasto?
A gdybyś kiedyś zrobił pizzę z pasztetem i ananasem to uważaj bo @Piramida może Cię napadywać.![]()
![]()
Smakuje nam, więc nie będę zmieniałMiałem ,robiłem ,znam.![]()
![]()
To jest najważniejsze.Smakuje nam,
Kupiłem termometr i sprawdziłem temperaturę po ~25 minutachTo jest najważniejsze.
Ja praktycznie cały czas używam Le 5 Stagioni Pizza Napoletana. I tylko czasem ,tak bardziej z ciekawości testuję mąkę innych firm.Ale to tylko testy i ciekawość .Po nich i tak wracam do Le5 S.![]()
370 stopni...NieźleKupiłem termometr i sprawdziłem temperaturę po ~25 minutach
370 stopni...Nieźle
Ja w swoim piekarniku raczej tyle nie miałem.
No chyba ,że u Ciebie taką temperaturę dało podłożenie pod kamień blaszki do pieczenia.I dzięki temu kamień jest bliżej górnej grzałki.
A swoją drogą ,ten patent z blaszką jest świetny
Szkoda ,że nie wpadłem na to.![]()
A ustawiałeś współczynnik emisyjności w pirometrze ?Po 35 minutach było lepiej, sam jestem zdziwiony, że tak dobrze grzeje. Zaraz żona z roboty wróci to sprawdzę ile czasu się pieczejak nie zapomnę hehe
Coś tam zmieniałem na kamień, chyba te cyferki w instrukcjiA ustawiałeś współczynnik emisyjności w pirometrze ?
Piecze się niecałe 3 minuty, więc blisko tych 400 stopni może byćZapytałem z ciekawości ,bo właściwe ustawienie tego współczynnika odpowiada za poprawny pomiar.