Zmiana Tv

jordan

New member
Hej hej

Dziś tak byłem w media w Sony itp i tak myślę żeby mojego filipa rzucic do sypialni bo jednak chyba po plazmie trochę mi brakuje tej czerni i chyba zmienię na 65"

Sony X93 czy Samsung Q7FAM ?

ktory z nich lepszy czy ewentualnie dolozyc albo chwile poczekac do Oleda

dzis ogladalem LG i sony A1 ktory mnie zmiotl ale cena 55 tez zmiata.. a w tej cenie mozna miec powyzsze 65tki

Jordan

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

barburian

New member
Bez reklam
Tv

Hej hej

Dziś tak byłem w media w Sony itp i tak myślę żeby mojego filipa rzucic do sypialni bo jednak chyba po plazmie trochę mi brakuje tej czerni i chyba zmienię na 65"

Sony X93 czy Samsung Q7FAM ?

ktory z nich lepszy czy ewentualnie dolozyc albo chwile poczekac do Oleda

dzis ogladalem LG i sony A1 ktory mnie zmiotl ale cena 55 tez zmiata.. a w tej cenie mozna miec powyzsze 65tki

Jordan

Czy weźmiesz SONY 65A1 czy LG 65C7V OLED jeden diabeł bo jakość podobna,
z uwagi na cenę bym brał LG bo sporo tańszy.
Co do LED to 65XE9305 jak i 65XE9005 jest lepszy od Q7FAM , ale i tak z tych
wszystkich TV bym namawiał Cię do OLEDA 65C7V

jordan

New member
no tylko w cenie 65 soniaka mam tylko 55 oleda

w czym ten soniak jest lepszy od samsunga ? nie mialem porownania ich dwoch obok siebie.

a jeden i drugi wydawal byc sie bdb glownie skupialem sie na czerni w nich.

Czy weźmiesz SONY 65A1 czy LG 65C7V OLED jeden diabeł bo jakość podobna,
z uwagi na cenę bym brał LG bo sporo tańszy.
Co do LED to 65XE9305 jak i 65XE9005 jest lepszy od Q7FAM , ale i tak z tych
wszystkich TV bym namawiał Cię do OLEDA 65C7V

farba

New member
Mam do ciebie pytanie związane z twoim obecnym TV. Czy Android w tym modelu, to faktycznie taka tragedia, jak niektórzy piszą na forach? Wolne przełączanie kanałów, przycinanie obrazu przy szybkich scenach i inne tego typu problemy? Jak ocenisz ów model, pomijając tradycyjną dla IPSa, trochę kulawą czerń?

barburian

New member
Bez reklam
Ceny

OLED 65B7V - 12.800
OLED 65C7V - 14.500
OLED 65E6V - 15.900 model 2016 z 3D
OLED 65B6J - 11.800 model 2016 bez 3D
OLED 65C6V - 12.900 model 2016 z 3D

jordan

New member
Nic sie nie tnie nic nie zarywa wszystko chodzi plynnie a ja jestem z tych co mocno sprzet uzywaja :)

android bajka jak bede zmienial tylko na andka :)

minusem ta czern i to tylko jedyny minus

Mam do ciebie pytanie związane z twoim obecnym TV. Czy Android w tym modelu, to faktycznie taka tragedia, jak niektórzy piszą na forach? Wolne przełączanie kanałów, przycinanie obrazu przy szybkich scenach i inne tego typu problemy? Jak ocenisz ów model, pomijając tradycyjną dla IPSa, trochę kulawą czerń?

barburian

New member
Bez reklam
Jak zdecydujesz się np na OLEDa modele 2016 to po kalibracji te OLEDY z 2016 też będą lepsze od 65XE93 , zresztą porównywanie OLEDa do LEDa z EDGE mija się z celem zupełnie inna liga, to jak koniecznie chcesz LEDa to już
poszukaj Panasonika 65DX900

jordan

New member
ja raczej w oleda bede uderzal... chwile jeszcze poczekam mysle az sie troche cena uspokoi :) tylko mysle czy 55 czy 65... pomierze pomysle jak w pokoju to bedzie sie prezentowac.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
W sprawie cen Oledów napisz na PW dostaniesz info.
Jest specjalna oferta cenowa.
Oraz jeśli masz firmę dostaniesz dużą reklamę banerową na portalu .

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Obydwa są super.
Większe możliwości ma Philips.
Lepsze wyposażenie ma Philips
Ambilight ma Philips i to przy czerni głębokiej robi oszałamiające wrażenie.

barburian

New member
Bez reklam
Tv

Dobrze zatem będziemy zamawiać Philipsa :)

Jeden diabeł i tak wszystkie OLED TV są na matrycach LG , jesli lubisz podświetlanie ambiligt Philipsa
to bierz Philipsa ,jedyna rada co do rozmiaru byś brał 65 cali ,bo 55 będzie zbyt mały.

jordan

New member
Jeden diabeł i tak wszystkie OLED TV są na matrycach LG , jesli lubisz podświetlanie ambiligt Philipsa
to bierz Philipsa ,jedyna rada co do rozmiaru byś brał 65 cali ,bo 55 będzie zbyt mały.
Ile jest prawdy w tym że Philips ma stara matryce ? Koleś w media mówił że 2gen a kiki mówi że nowa 2017. :) no 65 to muszę trochę dozbierac :)

Do góry