zmiana dekodera na hd

toca

New member
witam wszystkich,

nie znalazlem nic na dokladnie ten temat, kupilem se pare mies cyfrowy polsat, wtedy jeszcze z normalnym dekoderem, ale pytalem sie sprzedawce czy jest mozliwosc pusniej inny dekoder wziasc mowil ze bez problemu. kupilem se tez lcd sharp i chcial bym teraz dekoder na hdtv i hdd ale polsat mowi ze musze wziasc specialnie nowa umowe. i tu moje pytanie nie ma mozliwosci poslubici moja karte polsatu do modułu?? i bym se kupil porzadny dekoder?? w niemczech sa sprzedawane moduły gdzie pisze ze jest taka opcjia.

dziekuje

toca

czechoj

Member
toca napisał:
witam wszystkich,

nie znalazlem nic na dokladnie ten temat, kupilem se pare mies cyfrowy polsat, wtedy jeszcze z normalnym dekoderem, ale pytalem sie sprzedawce czy jest mozliwosc pusniej inny dekoder wziasc mowil ze bez problemu. kupilem se tez lcd sharp i chcial bym teraz dekoder na hdtv i hdd ale polsat mowi ze musze wziasc specialnie nowa umowe. i tu moje pytanie nie ma mozliwosci poslubici moja karte polsatu do modułu?? i bym se kupil porzadny dekoder?? w niemczech sa sprzedawane moduły gdzie pisze ze jest taka opcjia.

dziekuje

toca
1. Karta Polsatu przypisana jest do konkretnego dekodera więc nieci ze ślubu
2. Obecny modul Polsatu nie przepuszcza sygnału HD.

Pozostaje więc albo czekac na nowy moduł HD albo kupić nowy dekoder w obu wypadkach i tak musisz podpisac nową umowę :)

Gucio50

New member
Bez reklam
toca napisał:
witam wszystkich,

dziekuje

toca

1. Jak na hindusa, zupełnie nieźle posługujesz sie jezykiem polskim
2. POLSAT nadaje okazjonalnie sportowe transmisje w HD. Powinieneś trochę jeszcze poczekać i kupić ( im później tym będzie lepsy ) ich najnowszy dekoder, jak będą filmy HD w ich ofercie

toca

New member
Gucio50 napisał:
1. Jak na hindusa, zupełnie nieźle posługujesz sie jezykiem polskim
2. POLSAT nadaje okazjonalnie sportowe transmisje w HD. Powinieneś trochę jeszcze poczekać i kupić ( im później tym będzie lepsy ) ich najnowszy dekoder, jak będą filmy HD w ich ofercie

a do kogo ma byc to ...jak na hindusa... ?? nie jestem zadnym czarnuchem

Marcell_80

New member
a mi baba i infolini powiedziala ze jak chce dekoder z HD bez podpisania umowy to musze isc do punktu i sobie go wypozyczyc za 15 zl miesiecznie.
Ale w/g mnie to i tak jest jakis bezsens bo przecierz ktos z was napisal ze karta jest przypisana odpowiednio do dekodera wiec i tak nie moglbym ogladac w HD?(testow)

PS.
Nowa oferta HD polsatu wchodzi od MARCA... tego nie wiedza nawet te glaby z infolini.

Do góry