witam wszyystkich. Przeglądam forum od dłuższego czasu całymi dniami i nadal nie wiem co wybrac. A mianowicie : budżet początkowo byl do 2000zl ale juz podnioslem po poczytaniu forum do 3000zl i wolał bym go już nie przekraczać i najlepiej jak by dało rade chociaż ampli kupic w ratach albo kolumny.
pokój do nagłośnienia 20m2 i dość sporo mebli(duża szafa,komoda,duże łóżko ,stolik i dwa fotele)
sprzęt głównie ma być używany jako kino domowe w 90procentach do filmów i może troche konsola,filmy głównie z 'n' i komp może w przyszłości BD i sub .
moje typy to:
-denon 1612/11
-onkyo 579/509 (608/609) a le to juz troche cena nie taka)
z kolumn to:
-QQ5000
-jamo 506/606
chodzi mi głównie o efekty w kinie domowym. i jak byscie mogli jeszcze jakies sprawdzone i w przystępnych cenach sklepy bo puki co sprawdzałem na ceneo. dodam ze jestem z okolic szczecina. prosze pomóżcie cos wybrac:blagam:
pokój do nagłośnienia 20m2 i dość sporo mebli(duża szafa,komoda,duże łóżko ,stolik i dwa fotele)
sprzęt głównie ma być używany jako kino domowe w 90procentach do filmów i może troche konsola,filmy głównie z 'n' i komp może w przyszłości BD i sub .
moje typy to:
-denon 1612/11
-onkyo 579/509 (608/609) a le to juz troche cena nie taka)
z kolumn to:
-QQ5000
-jamo 506/606
chodzi mi głównie o efekty w kinie domowym. i jak byscie mogli jeszcze jakies sprawdzone i w przystępnych cenach sklepy bo puki co sprawdzałem na ceneo. dodam ze jestem z okolic szczecina. prosze pomóżcie cos wybrac:blagam: