Zestaw kina domowego do 1,3k

micze

New member
Jak w temacie mam do dyspozycji kwotę 1,3zł (ale wolałbym się zamknąć w 1k) Kino byłoby w pokoju ok 15m2.
Używałbym do oglądania filmów (divx,dvd ) i grania na ps3.
Kino domowe może być bez blu-ray wszak ps3 robi za odtwarzacz.
Nie jestem melomanem i jakiś plastyk mi wystarczy i dlatego proszę Was o pomoc - 1k to jednak dla mnie nie mało.
Co proponujecie ?

micze

New member
dzięki za hinta.
Zapomniałem dodać ,że zależy mi na tym żeby wszystkie kolumny były "wysokie".
Sony bardzo mnie sie podoba z tego co poleciłeś.
JVC THD 601 tego modelu nie mogę znaleźć.

Rozważam sony dz680 i Samsunga ht-c555 i jakiś zestaw z drewna na allegro za ok.1,5k - Kino Yamaha RX-V365 Onyx100 Black (nie moge wstawiac linkow)
Który zestaw lepszy ?
Może jeszcze jakieś propozycje ?

Ostatnia edycja:

rumburak80

New member
Bez reklam
Onkyo tx sr 308 + m audio 9920 do takiego pomieszczenia będzie ok bez suba .Ten zestaw pozamiata te plastikowe cuda .Do 15 m za 1,3 super zobaczysz.

tsc

New member
wojtek8383 napisał:
a ja Ci polece cos co sam mialem kupic w klasie za 1 tys zł

LG HT904TA Odtwarzacz DVD - Kino domowe - LG HT904TA Odtwarzacz DVD od 919.00zł warto zauwazyc ze zestawik posiada nie tylko 1 wyjscie hdmi ale takze i 1 wejscie co jest rzadkoscia w zestawach w tej cenie.

Witam!
Podepne sie pod temat bo wlasnie szukam czegos w miare taniego ale spelniajacego takze role wzmacniacza do ntv oraz xbox-a. Skoro to cudo posiada wejscie HDMI to jak podepne xboxa to bede mial sygnal na wszystkie glosniki?
I drugie pytanie bo widze ze ten zestaw ma takze wejscie audio opytczne. Czy jesli podepne n-ke to niego kablem optycznym to takze bede mial sygnal 5.1?

Sorki jesli ktos stwierdzi ze sa to glupie pytania ale porpostu nie znam sie na tym

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry