Zestaw Canton GLE 470

madmacdob

New member
Witam.

Zwracam się z prośbą o opinię i ewentualną pomoc w wyborze kompletu głośników do kina domowego. W sieci znanych sklepów na "m" znalazłem ofertę zestawu głośników CANTON GLE 470 5.0 w cenie, która nie ukrywam mnie pozytywnie zaskakuje, czyli 899 zł.
Czy w tej cenie zestaw wart jest uwagi, czy może szukać czegoś innego /w podobnej cenie/.
Z góry dziękuję za sugestie i pozdrawiam.

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Nie ma pomyłki w cenniku ?? ....jeszcze piszesz że to zestaw 5.0
Jeżeli zestaw nie jest uszkodzony to nie ma się nad czym zastanawiać W TYCH PIENIĄDZACH NIC LEPSZEGO NIE KUPISZ !!

madmacdob

New member
Dziękuję za zainteresowanie i przepraszam za zamieszanie :oops: . Profilaktycznie złożyłem zamówienie w sklepie internetowym i zostało przyjęte, jednak po 2 godzinach dostałem wiadomość, że to był jednak błąd i zamówienie nie zostanie zrealizowane. Troszkę szkoda, ale przynajmniej ciśnienie mi podskoczyło i nie musiałem pić trzeciej kawy. A na "prawdziwe" Cantony muszę jeszcze poskładać :(
Pozdrawiam.

PS. Mam jeszcze jedno pytanie, chociaż nie związane bezpośrednio z tematem kolumn. Mianowicie: czy złożenie zamówienia i przyjęcie go przez sklep internetowy nie jest w jakiś sposób wiążące, tzn. czy sklep musi się z niego wywiązać? czy może zmienić cenę albo po prostu odwołać zamówienie?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Attachments

• zamówienie.jpg
    zamówienie.jpg
    153,9 KB · Wyś: 100
Ostatnia edycja:

przemko77

Well-known member
Bez reklam
W zasadzie cena produktu jest ceną wiążąca ,chociaż firmy sprzedające bronią się zastrzegając sobie prawo do błędów w druku

Ja miałem trochę podobną sytuację ,kupiłem nagrywarkę DVD Panasonic na raty ,jak już przyszła zgoda banku ktoś z personelu powiedział że cena była błędnie podana i nagrywarka kosztuje więcej .Więc się zapytałem po co brałem kredyt? ,wtedy gość zadzwonił do kierownictwa i powiedział że na obudowie były rysy i sklep opuścił cenę

Gdyby sklep przyjął pieniądze wtedy szansa jest większa .Można wystąpić do sądu z powództwem o wydanie rzeczy ,podstawą prawną jest art.605kc

Najlepiej napisz do UOKiK - porady@dlakonsumentow.pl

Do góry