Cześć,
Coś mnie podkusiło do zmiany, ale trudno wybrać.
Pomieszczenie 20 mkw.
Zestaw Onkyo tx-nr656 + Boston Acoustucs A360 i dalej pełne 5.0.
Do tego na dniach dojdzie REL T5i i będzie komplet.
TV, FILM, GRY, muzyka online, wszystkiego po trochu. Wifi, bluetooth itp. potrzebuję.
I teraz coś bym zmienił. Zmień kolumny ktoś zaraz napiszę, zmienię ale jeszcze nie teraz.
A czego mi brakuje, sam nie wiem lubię ten zestaw, w muzyce chciałbym sobie poprawić.
Najpierw pomyślałem o ONKYO tx-rz 840 lub 830 nawet, ale to niedostępne.
Potem Marantz 7013 ale brak.
Denona miałem i chyba nie chcę. Yamahę, podziękuję.
Budżet 7-8 K mogę wydać.
Zastanawiam się nad używka spokojnie mogę kupić coś używanego, ale się nie znam.
Acram fajny ale brak wifi i bluetootha, potrzebuję komfortu.
Marantz sr7015, podoba mi się nawet mogę sobie go kupić, tylko jest dość drogi i tu potrzebuję Waszego głosu czy warto.
Poproszę o Wasze pomysły.
Edit...
Marantz SR 7010 jest używka za ok 4k, Pdobnie ONKYO TX-RZ810 ale nie wiem czy się tym interesować.
Coś mnie podkusiło do zmiany, ale trudno wybrać.
Pomieszczenie 20 mkw.
Zestaw Onkyo tx-nr656 + Boston Acoustucs A360 i dalej pełne 5.0.
Do tego na dniach dojdzie REL T5i i będzie komplet.
TV, FILM, GRY, muzyka online, wszystkiego po trochu. Wifi, bluetooth itp. potrzebuję.
I teraz coś bym zmienił. Zmień kolumny ktoś zaraz napiszę, zmienię ale jeszcze nie teraz.
A czego mi brakuje, sam nie wiem lubię ten zestaw, w muzyce chciałbym sobie poprawić.
Najpierw pomyślałem o ONKYO tx-rz 840 lub 830 nawet, ale to niedostępne.
Potem Marantz 7013 ale brak.
Denona miałem i chyba nie chcę. Yamahę, podziękuję.
Budżet 7-8 K mogę wydać.
Zastanawiam się nad używka spokojnie mogę kupić coś używanego, ale się nie znam.
Acram fajny ale brak wifi i bluetootha, potrzebuję komfortu.
Marantz sr7015, podoba mi się nawet mogę sobie go kupić, tylko jest dość drogi i tu potrzebuję Waszego głosu czy warto.
Poproszę o Wasze pomysły.
Edit...
Marantz SR 7010 jest używka za ok 4k, Pdobnie ONKYO TX-RZ810 ale nie wiem czy się tym interesować.
Ostatnia edycja: