Bartek 750
New member
Witam wszystkich, jestem tu nowy i też przymierzam się do zakupu nowego tv w rozmiarze 75"....obecnie mam 55" samsung ue55mu6172 i ogólnie rzecz biorąc jest ok ale chve koniecznie zmienić na większy... Byłem zdecydowany na Philipsa 75pus8807 ale jak zacząłem czytać opinie itd to mi przeszło i byłem prawie zdecydowany na samsunga qe75q80b ale po przewertowaniu internetu też wychodzi na to że nie jest taki super i teraz sam już nie wiem co wybrać czy wziąć coś z tych dwóch czy może coś innego, coś od sony może?
Przeglądam tylko ofert sklepów które mam w pobliżu czyli ME, euro, neonet czy mediamarkt.
TV u mnie gra praktycznie cały dzień, bajki głównie, czasem konsola i wieczorami głównie YouTube, czasem jakiś film zazwyczaj z pendrive'a i tyle. Pokój 6x5m średnio "nasłoneczniony" jedno okno.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc we wskazaniu czegoś z czego będę zadowolony napewno (no chyba że w dzisiejszych czasach nie ma czegoś takiego bo zawsze jest jakieś ale)
Z góry dziękuję
Pozdr
Przeglądam tylko ofert sklepów które mam w pobliżu czyli ME, euro, neonet czy mediamarkt.
TV u mnie gra praktycznie cały dzień, bajki głównie, czasem konsola i wieczorami głównie YouTube, czasem jakiś film zazwyczaj z pendrive'a i tyle. Pokój 6x5m średnio "nasłoneczniony" jedno okno.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc we wskazaniu czegoś z czego będę zadowolony napewno (no chyba że w dzisiejszych czasach nie ma czegoś takiego bo zawsze jest jakieś ale)
Z góry dziękuję
Pozdr