a czy mozna nawigowac po podlaczonym dysku na usb bez wlaczania TV? jest 1 wierszowy wyswietlacza wiec chyba ciezko?
Moze mozna poruszac sie po dysku jakos przez siec?
Można bez problemu nawigować po folderach bez włączania TV, nawigacja odbywa się bardzo płynnie. Podczas słuchania jednego utworu można wybrać sobie kolejny. Wszystko zależy od tego czy użytkownik wie co ma na nośniku danych. Na funkcjonalności odtwarzania plików flac przez USB najbardziej mi zależało. Przychodzę z pracy i dosłownie około 5 sekund od włączenia mogę słuchać muzyki. Jeżeli ampli był wyłączony na słuchaniu z USB, to po włączeniu włącza się na ostatnio słuchany utwór lub następny (zależy to chyba od czasu jaki był do końca utworu).
Dysku twardego jeszcze nie podłączałem, może w weekend to zrobię.
Jedyny minus to brak możliwości przewijania utworu, może jakaś aktualizacja softu to zmieni.
Jeśli chodzi o sieć, dlna, radio internetowe to zamierzam to sprawdzić w najbliższy weekend.
Czarny 2807, czy na rozkręcanie kolumn może mieć wpływ ich czułość? W moim przypadku vardusy 250 mają niby 88db. Tonsil maestro II 180 ma 90db, ciekawe czy miałoby to wpływ na głośność początkową?