Witam
Chciałbym zapytać czy ktoś z użytkowników Xboxa, używa go do oglądania filmów bluray 4k? jak jest jakość i wygoda obsługi tego typu filmów w konsoli?
pzdr
Jeżeliby rozdzielić, że jest to zarówno konsola jak i odtwarzacz (np jakbyś miał kupić PS4 i osobno odtwarzacz) To cena choćby na pół i tak po prawdzie masz konsolę za 5 stówek i odtwarzacz za 5 stówek (a jak ma się 2w1 to grzech nie wykorzystywać wtedy obu opcji jakie daje maszynka)
Co może być powodem że jak włączę Netflix na konsoli XBOX S
to nie mam obrazu, a jak gram w gry to obraz jest , kabel mam HDMI 2.0
sygnał idzie przez Amplituner do TV ?
Witam wszystkich juz mam cały zestaw wybrany tv sony xf9005 65 i soundbar juz praktycznie wybrany potrzebuje odtwarzacza do filmow 4k hdr dobly Atmos I teraz tak miałem kupić pod tv odtwarzacz sony x800 ale naszła mnie myśl że dołożę kilka stowek i kupię xbox x z odtwarzaczem uhd i teraz pytanko czy odtowrz mi film w 4k hdr dobly Atmos I obraz na tym tv będzie ładny i bez problemu odtworzy dźwięk poprzez połączenia kablem z soundbarem który wybiorę doradźcie mi czy inwestować w xbox x czy lepiej kulic typowo odtwarzacz uhd. Plus xbox x ze jeszcze w zestawie mam red read redemption 2 i Shadow toMB rider cena x 2200zl. Odtwarzacz 1700zl
I nikt nie odpowiedział na moje pytanie chce zakupić xboxa x ze względu na odtwarzacz uhd blu ray bo będę oglądał filmy 4k hdr + grał w 4k .Obecnie posiadam zwykła ps4. Czy lepiej zainwestować 1700zl w odtwarzacz uhd do filmow czy w x?