wymiana Philips 32pfl6007 na 43 cale ?

andrewxxx

New member
Chciałbym zakupić nowy tv o wielkości 43 cali. Będę głównie oglądał filmy w jakości 4k, trochę sportu oraz czasem telewizja z nc+. Zastanawiam się czy znajdę jakiś telewizor który będzie jakościowo podobny do 32pfl6007 ? Ogólnie jestem z niego zadowolony ale pora na 4k i maks 43 cale. Odległość z której będę oglądać to 2m.

andrewxxx

New member
Wnęka w ścianie to maks na 49 cali i na więcej nie mogę sobie pozwolić. Co dobrego można kupić w tej wielkości? Przyzwyczaiłem się do ambilight ale trochę czytałem że ten Philips na ips jest trochę słaby jeżeli chodzi o poziom czerni. Szukam do max 3 tyś.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z modeli max 43" masz:
- SOny 43XE8005 za 3199 zł
- Philipsa 43PUS6501 za 2099 zł
- TCLa 43P6046 za 1799 zł
Jak będziesz zalogowany w Klubie HDTV - to jeszcze pakiet gratis.

andrewxxx

New member
Zastanawiam się więc czy nie kupić Philipsa 43PUS6501.

Kiki, czy jakbym się zdecydowałem na zakup u ciebie to czy w cenie otrzymałbym profesjonalną kalibrację telewizora?

Czy to wiadomość do mnie? - Jak będziesz zalogowany w Klubie HDTV - to jeszcze pakiet gratis. ?

Ataszek

Active member
Bez reklam
Zastanawiam się więc czy nie kupić Philipsa 43PUS6501.

Kiki, czy jakbym się zdecydowałem na zakup u ciebie to czy w cenie otrzymałbym profesjonalną kalibrację telewizora?

Czy to wiadomość do mnie? - Jak będziesz zalogowany w Klubie HDTV - to jeszcze pakiet gratis. ?

A jak myślisz ? Jest tutaj jeszcze ktoś inny w tym wątku który pyta o TV :grin: ????
Zaloguj się do klubu - będziesz niebieski i masz inne przywileje.

Do góry