Posiadam obecnie amplituner Pioneer sx20 oraz kolumny Monitor audio mr4 . Amplituner kupiłem przejściowo używany za grosze i teraz przyszedł czas na wymianę najsłabszego ogniwa . Pokój kwadrat 5X5 metrów , słucham praktycznie wszystkiego od popu , rocka po hip hop czy tego czegoś co leci na telewizji Viva Do tego zestaw ten służy mi do oglądania filmów na blu ray ale to nie priorytet bo z kinem nic nie wygra a każdy hit właśnie tam oglądam . Planuję przed zakupem odsłuch i tutaj mam w planach trzy opcje :
Denon pma-720ae
Pioneer a30
Onkyo 9030
Proszę o opinie co może bardziej sprawdzić się z moimi kolumnami a także które wzmacniacze prócz wymienionych będą bardziej pasowały do moich potrzeb . Budżet nieprzekraczalny : 1400 zł czyli taki sam jak za kolumny kupione w znanym na tym forum olsztyńskim sklepie
Denon pma-720ae
Pioneer a30
Onkyo 9030
Proszę o opinie co może bardziej sprawdzić się z moimi kolumnami a także które wzmacniacze prócz wymienionych będą bardziej pasowały do moich potrzeb . Budżet nieprzekraczalny : 1400 zł czyli taki sam jak za kolumny kupione w znanym na tym forum olsztyńskim sklepie