Wymiana 12-letniego dziadka na 55'

krzycho_

New member
Naszło mnie na wymianę starego LCDka na coś nowego.
Oglądane głównie TV(Cyfrowy Polsat), obecnie mam wpiętego Chromecasta 4K-tutaj YT, Disney+, Amazon Prime.
Odległość od TV to jakieś 3.5-4 metry, oglądane na wprost, Żadne konsole nie będą do niego podpinane.
Budżet to max. 3500zł chyba ,że jakiś cashback by wpadł to parę złotych można naciągnąć.
Modeli jest tyle, że nie ogarnę a nie mam zamiaru bazować na opłacanych opiniach czy tam słuchać napalonych sprzedawców w sklepach.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
W tej klasie masz już 55C805 mini leda.
Cena 3450 zł z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł
Poczytaj wpisy obok, co dziś ku[pili. Są zachwyceni.
Dla Twoich potrzeb będzie najlepszy !
Szczególnie różnica kosmiczna będzie od tego co miałeś i to pod każdym względem.

Kiedy planujesz zakup ?

krzycho_

New member
W tej klasie masz już 55C805 mini leda.
Cena 3450 zł z pakietem gratisów dodatkowo o wartości 500 zł
Poczytaj wpisy obok, co dziś ku[pili. Są zachwyceni.
Dla Twoich potrzeb będzie najlepszy !
Szczególnie różnica kosmiczna będzie od tego co miałeś i to pod każdym względem.
Dopiero ogarniam forum-muszę poszukać gdzie ludzie oceniają swoje zakupy. Widziałem że sporo się udzielasz i jesteś dość obcykany. Wiem że przeskok względem tego co mam będzie ogromny. A jakbyś miał porównać swoją propozycję do tego 55MQLED85 ? Co rozumiesz jako pakiet gratisów, bo domyślam się ,że prowadzisz jakiś sklep/hurtownię. Możę być jutro, a może być i za miesiąc-nie mam określonego okienka czasowego :D

krzycho_

New member
To wraca pytanie ile faktycznie chcesz wydać kasy ?
TCL 55C845 - nie kosztuje 3500 ale 4.000 zł
Wiem ,że cena wyższa ale jakby była jakaś kosmiczna różnica jakości między nimi bym sie zastanowił. Temat wyżej polecałeś tez komuś Philipsa 55PML9008- jak sie ma ten model do powyższych. Podsumowując kręcimy sie wokół: 1. 55MQLED85 2. 55C805 3. Philipsa 55PML9008 i 4. 55C845 .

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Do Twoich potrzeb - dobrze dobrałeś i ten mini led wystarczy Ci w zupełności i bez przepłacania 55C805 z pakietem.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
To jest piętro niżej niż C805 i znacznie bardziej ubogi i mniejsze możliwości.
I przecież w tej samej klasie cenowej.

Do góry