Witam wszystkich zebranych na tym forum
Po krótce - Vampire HeXeN mowią o mnie, do niedawna zajmowałem się jedynie komputerami i wszelakimi rodzajami przerabiania ich (modding).
Zapoczątkowałem jakiś czas temu nowy projekt, tworzę od podstaw obudowę HTPC. Szkielet - stalowy pręt kwadrat 10x10mm, obudowa - aluminiu 4mm ...Jestem w trakcie jednak wnętrzności już zakupiłem po dość długim szukaniu po sieci
i wyszedł standart za dość rozsądną cenę:
Monitor LCD: LG 21.5" LCD W2261V-PF (1080p natywne )
Płyta główna: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Procesor: AMD Athlon 64 X2 - 4850E (45W)
Pamięć RAM: 2x1024MB Geil Black Dragon 4-4-4-12 800MHz (tutaj odjazd od standardu da którego jest 2GB od Wilka ale potrzeba mi troche pamięci na obróbkę zdjęć, zabawe z Vistą (V ultimate 64 więć nic się nie marnuje )
HDD: 320 GB od WD seria Green
Chłodzenie: Scythe Shuriken (64mm wysokośći)
Zestawik sprawdza się dobrze, bo czego sie spodziewać po rozsądnym wyborze
Witam raz jeszcze (to sie pochwalilem )
Po krótce - Vampire HeXeN mowią o mnie, do niedawna zajmowałem się jedynie komputerami i wszelakimi rodzajami przerabiania ich (modding).
Zapoczątkowałem jakiś czas temu nowy projekt, tworzę od podstaw obudowę HTPC. Szkielet - stalowy pręt kwadrat 10x10mm, obudowa - aluminiu 4mm ...Jestem w trakcie jednak wnętrzności już zakupiłem po dość długim szukaniu po sieci
i wyszedł standart za dość rozsądną cenę:
Monitor LCD: LG 21.5" LCD W2261V-PF (1080p natywne )
Płyta główna: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Procesor: AMD Athlon 64 X2 - 4850E (45W)
Pamięć RAM: 2x1024MB Geil Black Dragon 4-4-4-12 800MHz (tutaj odjazd od standardu da którego jest 2GB od Wilka ale potrzeba mi troche pamięci na obróbkę zdjęć, zabawe z Vistą (V ultimate 64 więć nic się nie marnuje )
HDD: 320 GB od WD seria Green
Chłodzenie: Scythe Shuriken (64mm wysokośći)
Zestawik sprawdza się dobrze, bo czego sie spodziewać po rozsądnym wyborze
Witam raz jeszcze (to sie pochwalilem )