Witam serdecznie 
W końcu, po kilku miesiącach kupiłem LCD: JVC LT-32S60.
Jest to pierwszy tv z którego jestem zadowolny oglądając kablówkę i dvd.
Do tej pory przetestowalem sobie w domu na swoim sygnale antenowym z lokalnej kablówki kilka różnych tv dzięki uprzejmości pracowników kilku sklepów.
Hmm... przetestowałem to możę za dużo powiedziane bo na raz to mialem zwykle jeden
(oprócz jvc, plazmy i sharpa - które grały razem)
Nie mniej jednak pozwoliło mi to na ostateczny wybór.
Miałem:
- Panasonic 32LX50 (LCD),
- Panasonic 37PA50E (plazma),
- Sony S32A10E,
- Loewe Concept L32 (ten z dwoma tunerami),
- Grundig VISION 32 LXW 82-8510 TOP,
- Sharp 32GA6E,
- JVC 32S60
Panasonic (LCD) i Sharp: koszmarny obraz na kablówce, kasza na ekranie
Grundig: najladniejszy design
z kabla jakosc nawet ok ale slaby czas reakcji (smugi przy piłce na eurosporcie, nie wspominając o bilardzie czy tenisie
)
Loewe: z kabla lepiej niz Panasonic i Sharp ale jeszcze nie tego oczekiwalem za 6k zl no i ta słaba czern....
Sony: sygnał z kabla super ale nie ma za wiele możliwości do regulacji obrazu.. no i znowu ta czern....
...a JVC rewelacja... z kabla super no i w koncu mam czern.... na czarnym garniturze wreszcie widac czarne guziki
Najlepiej grała plazma Panasonica (tu dopiero jest czern) ale to co czytalem o wypalaniu, pobór mocy o 100W wiecej niz LCD jakos mnie bardzo do niego zraziły.... a ze Żoncia powiedziala że do naszego pokoju jest za duży to już wiadomo jak się skończyło...
Na razie (odpukać) jestem zadowolny
Podłączyłem dvd przez component (gra super) i mam nadzieje na miłe zimowe wieczory....
pozdrawiam
- amrcin
W końcu, po kilku miesiącach kupiłem LCD: JVC LT-32S60.
Jest to pierwszy tv z którego jestem zadowolny oglądając kablówkę i dvd.
Do tej pory przetestowalem sobie w domu na swoim sygnale antenowym z lokalnej kablówki kilka różnych tv dzięki uprzejmości pracowników kilku sklepów.
Hmm... przetestowałem to możę za dużo powiedziane bo na raz to mialem zwykle jeden
Nie mniej jednak pozwoliło mi to na ostateczny wybór.
Miałem:
- Panasonic 32LX50 (LCD),
- Panasonic 37PA50E (plazma),
- Sony S32A10E,
- Loewe Concept L32 (ten z dwoma tunerami),
- Grundig VISION 32 LXW 82-8510 TOP,
- Sharp 32GA6E,
- JVC 32S60
Panasonic (LCD) i Sharp: koszmarny obraz na kablówce, kasza na ekranie
Grundig: najladniejszy design
Loewe: z kabla lepiej niz Panasonic i Sharp ale jeszcze nie tego oczekiwalem za 6k zl no i ta słaba czern....
Sony: sygnał z kabla super ale nie ma za wiele możliwości do regulacji obrazu.. no i znowu ta czern....
...a JVC rewelacja... z kabla super no i w koncu mam czern.... na czarnym garniturze wreszcie widac czarne guziki
Najlepiej grała plazma Panasonica (tu dopiero jest czern) ale to co czytalem o wypalaniu, pobór mocy o 100W wiecej niz LCD jakos mnie bardzo do niego zraziły.... a ze Żoncia powiedziala że do naszego pokoju jest za duży to już wiadomo jak się skończyło...
Na razie (odpukać) jestem zadowolny
Podłączyłem dvd przez component (gra super) i mam nadzieje na miłe zimowe wieczory....
pozdrawiam
- amrcin