UE46F6400, Czy dobry? może polecicie jakieś inne w tej cenie?

ziutek11113

New member
Witam.
Chciałbym was zapytać czy ten TV warto kupić, moja siostra mieszka w UK i chce kupić właśnie taki, ale chcę się upewnić czy warto, a może macie jakieś inne pomysły na tv w tej cenie? :)
Byłbym wdzięczny za odpowiedzi, sugestie :)
Wiem że tutaj ludzie się znają, więc mam mam nadzieję że pomożecie :p

tdx

New member
Bez reklam
Czy to dobry TV tak, czy są inne dobre tak :D
Wszystko zależy od tego czego Twoja sistra oczekuje od TV :D

ziutek11113

New member
Czy to dobry TV tak, czy są inne dobre tak :D
Wszystko zależy od tego czego Twoja sistra oczekuje od TV :D

No ale chodzi o to że jedne mają lepszy obraz, inne gorszy, jedne są awaryjne, inne mniej, jedne mają lepsze opcje internetowe inne gorsze :D itp itd
(3D nie konieczne)
Dlatego poprosiłem o jakieś sugestie, może w tej cenie można kupić po prostu lepszy telewizor :D

EDIT:
Siostra mi teraz napisała że ma się nie psuć :lol::lol::lol:

Ostatnia edycja:

tdx

New member
Bez reklam
Widzisz jeśłi obraz ma być lepszy mogła to by być plazma 50ST60, ale nie wiem czy plazma wchodzi w gre.
Co do usterkowości raczej tutaj samsungi i lg się najczęściej psują ale też najwięcej ich się sprzedaje, więc procentowo może się koazać że jest podobnie..
Najlepsze opcje internetowe ma samsung

Alternatywą dla samsunga F6400 w ledzie może byc 47ET60 panasonic.

Osobiście został bym przy F6400

ziutek11113

New member
Widzisz jeśłi obraz ma być lepszy mogła to by być plazma 50ST60, ale nie wiem czy plazma wchodzi w gre.
Co do usterkowości raczej tutaj samsungi i lg się najczęściej psują ale też najwięcej ich się sprzedaje, więc procentowo może się koazać że jest podobnie..
Najlepsze opcje internetowe ma samsung

Alternatywą dla samsunga F6400 w ledzie może byc 47ET60 panasonic.

Osobiście został bym przy F6400

Z tego co wiem to plazmy są mniej żywotne, więc chyba zostanie LED, skoro twoim zdaniem ten lepszy niż panasonic, to chyba trzeba posłuchać :D
Bo podejrzewam że się na tym trochę znasz ;)
Dzięki za odpowiedz.
Zobaczymy w sumie, może ktoś jeszcze wpadnie na jakiś pomysł ;)

Siostra przy okazji mówi, abym zapytał co sądzisz o tym telewizorze:
http://www.currys.co.uk/gbuk/tv-dvd...dl42w654asu-smart-42-led-tv-21342718-pdt.html

Do góry