ue40f6320 pomoc dla laika, film 3d

bbzzykk

New member
Witam,
Sciagnalem film torrenty. org/torrent/791590 (jak ktos chce konto moge udostepnic) i niestety obraz jest podwojny lewo + prawo.
igi.555
Data: 2013-12-21 21:23:20

co to jest ze mam podwojny obraz ?
Dodał: Quorton
Data: 2013-12-23 08:43:22

Właśnie Ja tez mam dwa obrazy jeden nad drugim Odtwarzam film na tv Samsung UE40F6320 oczywiscie okulary tez sa To chodzi o format 3D czy o co chodzi ? Pozdrówka all i wesołych świąt
Dodał: gosciu82
Data: 2013-12-24 15:44:11

Podwójny obraz znaczy ze jest w 3 D ale trzeba na pilocie od tv znalesc taki przycisk z oznaczeniem tez 3D ,,Ja tak mam w Samsungu,, Naciskamy ten przycisk i wybieramy odpowiedni ekran , w zależnosci może byc podzielony w pionie lub poziomie. I automatycznie zalączają się okulary 3D jeśli są zsynchronizowane z telewizorem

Funkcje 3D wlaczylem oraz okulary lecz nie mam guzika na pilocie "3d" jedyne co znalazlem w opcjach to zmiana obrazu L/P , P/L. Prosze o pomoc w celu uzyskania jednego obrazu. Pozdrawiam

king1000

New member
Troszkę odświeże, mam ten sam problem, chciałem przetestować 3d i wszedłem w smart tv, odpaliłem you tuba i wpisałem 3d samsung. Odpalił się ładnie filmik, ale nie mogę z youtuba uzyskać połączenia obrazów i widzę w okularach dzielony ekran.

Czy takie filmiki z you tube powinny działać w 3d czy nie?

Po włączeniu przycisku more mam tam taką kostkę z 3d włączam ją i niestety film z youtuba nie hula stąd moje pytanie.

tdx

New member
Bez reklam
Nie będzie działać 3D ani z poziomu webbroswera ani YT, Jeśli działa Ci 3D explorer to wszystko jest OK

king1000

New member
Z powodu tego, że jeszcze nie sprawdziłem jak działa to 3d to muszę zapytać czy ściągnąć jakąś prezentacje w OU czy SBS, i czy te formaty obsłuży w/w tv?

king1000

New member
Ok. Wielkie dzięki, wszystko hula jak należy. Swoją drogą brak przycisku 3d na pilocie to straszne utrudnienie, jak widać, nie można mieć wszystkiego.

Do góry