Uchwyt obrotowy do 58 calowego TV

krzychol38

New member
Hej, po zakupie Panasonica 58 TX 750 potrzebuje wieszak do niego. Sęk w tym, że wieszak musi pozwolić na obrót o 180 stopni (90 w prawo i lewo) a przynajmniej po 70 stopni. Aby taki telewizor mozna było obrucić ramię musi być ok 70 cm. Czy znacie jakieś wieszaki w przystęnej cenie, które spełnią te wymagania? Znalazłem dwa :

SP5 - Wysokiej jakości, obrotowy uchwyt do monitorów i telewizorów LCD, LED, Plazma 50" - 80" :: uchwytylcd.eu

NBSP2 - Wysokiej jakości, obrotowy uchwyt do telewizorów LCD, LED, Plazma 40

Czy te wieszaki są dobre? Może wspomożecie tańszą propozycją. Jeżeli nie, to który z nich? SP5 ma dwa ramienia ale mniejszy kąt obrotu.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Jeśli zakup na lata to uchwyty powinny być dwuramienne bo z czasem opadają na jedną stronę.

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
Na jednym ramieniu można monitorek powiesić co najwyżej.
Krzychol, ceny tych wieszaków są duże, podobne wieszaki z grubej blachy sa na alledrogo i taniej wyjdzie. U mnie 60 wisi na rakim za 150 a masywny jest i ciężki

krzychol38

New member
Na jednym ramieniu można monitorek powiesić co najwyżej.
Krzychol, ceny tych wieszaków są duże, podobne wieszaki z grubej blachy sa na alledrogo i taniej wyjdzie. U mnie 60 wisi na rakim za 150 a masywny jest i ciężki

A podasz konkretny model? Niestety w alledrogo nie mozna wyfiltrować np po dlugosci ramienia. Poza tym ważne dla mnie by była możliwość korekcji poziomu. Do specjalistów nie należe więc podczas wieszania pewnie mi ucieknie poziom, chciałbym mieć możliwośc skorygowania tego potem.

Do góry