tv65

gks22

New member
mam 25 m pokoj do tv 4,3 metra ogladam filmy sport siedze na wprost 3 osoby ogladaja mam teraz sony 40 cali troche maly cena do 11 tys gram w xbox one mam nc plus bardziej zalezy mi na jakosci obrazu niz internetu

barburian

New member
Bez reklam
Tv

mam 25 m pokoj do tv 4,3 metra ogladam filmy sport siedze na wprost 3 osoby ogladaja mam teraz sony 40 cali troche maly cena do 11 tys gram w xbox one mam nc plus bardziej zalezy mi na jakosci obrazu niz internetu

Samsung 65KS8000

Panasonic 65DX750

Samsung 65KS7500

Panasonic 65CX800

Somy 65X8505C

Philips 65PUS7601 - wejdzie za 2 m-ce na rynek

LG 65UH8507

LG 65UF950V

Jesli 3 osoby w rodzinie oglądają na wprost i kąt nie jest wiekszy od
ekranu jak 20-25 stopni to bierz TV na matrycy VA , jesli katy sa wieksze przy ogladaniu
to raczej LG na matrycy IPS .

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Do Twoich potrzeb i warunków:
Philips 65PUS8601
Sony 65XD8505
Philips 65PUS8700 - jest w super ofercie
Samsung 65KS7500
Philips 65PUS7600
Philips 65PUS7101

WuMike

New member
Bez reklam
Jednocześnie do filmów i sportu poleciłbym 65DX750, bo to jest według mnie najbardziej uniwersalny TV w tej cenie.

WuMike

New member
Bez reklam
Pozwolę się nie zgodzić do końca. Oba TV są w tej samej klasie, jeżeli chodzi o jakość obrazu. Philips wygrywa ambilightem, Panasonic naturalniejszym obrazem i dokładniejszymi kolorami, po kalibracji.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
" kiedy będzie Philips PUS7601 i jaka będzie cena ?"
Cena oficjalna - to 11.999 zł , napisano że na sierpień dostępność.
Ale dla niebieskich będzie zupełnie inna cena.

WuMike

New member
Bez reklam
Czyli jaka? Za 10k pewnie bym brał od razu, może nie w ciemno, ale na prezentację bankowo :)

Gdyby jeszcze wklikał się przed igrzyskami...

stecko21

New member
Witam
Pytanie:

Mam '' okazję'' kupic nowy Panasonic 65DX750 z 5 letnia gwarancja za 8200zł. Szukam tv z jak najlepszym obrazem. NIE interesuje mnie 3D, multimedia w tv, dzwięk . Ma byc najlepszy obraz w danej cenie no i płaski/cienki - będzie wisiał na scianie. Pytanie czy warto dopłacać ok 5 tyś złotych do sony 65xd9305, lub 3 tyś zł do samsung 65ks8000 ?

Pozdrawiam[

Ostatnia edycja:

barburian

New member
Bez reklam
Tv

Witam
Pytanie:

Mam '' okazję'' kupic nowy Panasonic 65DX750 z 5 letnia gwarancja za 8200zł. Szukam tv z jak najlepszym obrazem. NIE interesuje mnie 3D, multimedia w tv, dzwięk . Ma byc najlepszy obraz w danej cenie no i płaski/cienki - będzie wisiał na scianie. Pytanie czy warto dopłacać ok 5 tyś złotych do sony 65xd9305, lub 3 tyś zł do samsung 65ks8000 ?

Pozdrawiam[

Witaj , wydaje mi się że nie ma sensu dopłacać tych 5 tyś do XD93, obraz w tych TV jest porównywalny, a zawsze zostanie Ci 5 tyś w kieszeni na inne zabawki...
w XD93 będzie lepszy system wygaszania i przez to wrażenie głębszej czerni.
Poniżej link do testu i porównanie tych 2-TV

List of TV review scores - FlatpanelsHD

stecko21

New member
Witaj

Dzieki za info. Przyznaje ze 5tys zl to duza roznica jak dla mnie. Gdyby to bylo tysiac to co innego. Tez wydaje mi sie ze nie warto dopłacac az tyle. Te wszystkie tv sa w podobnej klasie

Do góry