2 tyg. temu kupiłem nowy tv Sony KDL32W706 i wszystko działało ok aż dokupiłem mu nowy dysk zewnętrzny firmy TOCHIBA 750GB. Wrzuciłem dziecku kilka bajek i piosenek ok 5-7 GB i działał bardzo dobrze aż do momentu gdy dorzuciłem mu ok 170GB filmów, Zdjęć i Mp3-jek
Wtedy: SZOK!!!
Mój tv zaczął się resetować, zachowywał się tak jakbym na ułamek sekundy wypiął mu zasilanie. Po czym znów zaczął odnajdować dysk logować do SKYPA i znów się na chwilę wyłączył. Tak było bez przerwy co 30-40 do momentu aż odpiąłem od niego ten dysk.
Myślałem że to wina dysku więc go wymieniłem na drugiego też TOCHIBA 750 GB.
Z drugim dyskiem było identycznie więc poszedłem do sklepu SATURN podłączyłem go pod stojący na półce taki sam tv (ten też tak wariował) więc wymieniłem go na inny dysk tym razem Firmy WD 500GB
Ale teraz Mój tv Zachowuje cię identycznie jak z tamtymi
POMOCY!!!
....Czy ktoś ma taki sam TV i nie ma tego problemu
Wtedy: SZOK!!!
Mój tv zaczął się resetować, zachowywał się tak jakbym na ułamek sekundy wypiął mu zasilanie. Po czym znów zaczął odnajdować dysk logować do SKYPA i znów się na chwilę wyłączył. Tak było bez przerwy co 30-40 do momentu aż odpiąłem od niego ten dysk.
Myślałem że to wina dysku więc go wymieniłem na drugiego też TOCHIBA 750 GB.
Z drugim dyskiem było identycznie więc poszedłem do sklepu SATURN podłączyłem go pod stojący na półce taki sam tv (ten też tak wariował) więc wymieniłem go na inny dysk tym razem Firmy WD 500GB
Ale teraz Mój tv Zachowuje cię identycznie jak z tamtymi
POMOCY!!!
....Czy ktoś ma taki sam TV i nie ma tego problemu
Ostatnia edycja: