Tv samsung ale który?

radkowski92

New member
Witam wszystkich.
Mam mały dylemat pomiędzy wyborem tv. Do dziś dnia posiadam 48h6500 ale właśnie prawdopodobnie dzis się z nim rozstane, i tu jest problem jaki po nim?

Na oku mam 3 modele:
55hu7200 curved uhd 1699e
55h7000st 3d led 1599e
55ub850v LG 1399e
Od zawsze jestem z samsungiem i żadnych problemów nie miałem. Nie jestem zbyt wymagajacym uzytkownikiem ,Tv używam różnie głównie nc+, ps3, filmy z USB i po samsung link bezprzewodowo. Tv mogę oglądać od 2 do 5 metrów.
Wiadomo technologia w bardzo szybkim tempie idzie do przodu,ale czy jest sens kupować juz uhd i w dodatku jeszcze ten curved ( nigdy nie miałem styczności z wygietym ekranem komentarze są podzielone ) czy może jednak wybrać jeszcze opcje bez uhd. Czekam na wasze komentarze i pomoc. Dzieki

SebaK1205

New member
Bez reklam
Czemu chcesz zamieniać model zeszłoroczny na model zeszłoroczny tylko ze z wyższej półki? Ja bym wolał odczekać jak już na tegoroczne modele, skoro chcesz zmienić... a jeżeli koniecznie chcesz to z tych trzech wybrałbym H7000...

RHJG

New member
Bez reklam
Witam z tych trzech wymienionych to zdecydowanie wybrałbym HU7200 tylko on jest bez 3D ?Jak zależy Tobie na 3D to model HU7500. Do ekranu wygiętego szybko się człowiek przyzwyczaja jest OK.Jest sens kupować UHD moim zdaniem.Jak sam zauważyłeś komentarze są podzielone i pewnie będą różne....Najważniejsze Tobie ma się podobać i odpowiadać,Twoja kasa i decyzja należy do Ciebie....

Do góry