TV pod ps 4 do 3500tyś

Bastian69

New member
Witam
Poszukuje tv do 3500tyś do grania na ps4 i oglądania filmów.
Było sporo tematów o zakupie tv ale wiele podanych modeli tv jest już niedostępne w sklepach a zakup takiego sprzętu przez internet nie bardzo mi odpowiada bo trochę boję sie internetowych aukcji wolał bym raczej sklep aczkolwiek wiadomo w ostateczności...
Proszę was o pomoc bo z tego co widzę jest to w miarę aktywne forum.
Na większości forów ten temat jest olewany a naprawdę potrzebna mi pomoc kogoś kto się zna i poleci coś dobrego.

Najczęściej polecane tv to sony kdl w805B jednak jest to model z ubiegłego roku i nie ma go w sklepach. Jedyny model znalazłem na allegro za chyba 3500tyś... kolejną propozycja był kdl w815 (też brak w sklepach) i w829b (też brak w sklepach) Z czegoś dostępnego to kkdl 807C ale nie wiem czy warto...

Seizo

Active member
Bez reklam
Witam
Poszukuje tv do 3500tyś do grania na ps4 i oglądania filmów.
Było sporo tematów o zakupie tv ale wiele podanych modeli tv jest już niedostępne w sklepach a zakup takiego sprzętu przez internet nie bardzo mi odpowiada bo trochę boję sie internetowych aukcji wolał bym raczej sklep aczkolwiek wiadomo w ostateczności...
Proszę was o pomoc bo z tego co widzę jest to w miarę aktywne forum.
Na większości forów ten temat jest olewany a naprawdę potrzebna mi pomoc kogoś kto się zna i poleci coś dobrego.

Najczęściej polecane tv to sony kdl w805B jednak jest to model z ubiegłego roku i nie ma go w sklepach. Jedyny model znalazłem na allegro za chyba 3500tyś... kolejną propozycja był kdl w815 (też brak w sklepach) i w829b (też brak w sklepach) Z czegoś dostępnego to kkdl 807C ale nie wiem czy warto...

Ja bym wziął coś z tego. Ojciec ma 755 i jest w porządku. Jedyny minus wg mnie to brak pilota smart i osobny zasilacz
kdl50W755c
kdl50W809c

Bastian69

New member
Kupiłem tego Sony KDL W809C z dodatkowym ubezpieczeniem wyszło 4800zł..... z 3500zł ale ok.
Troche się nawku*****em z montażem bo instrukcja o kant dupy że tak napisze...
Aktualizacja systemu trwała ok 30min już myślałem że się zawiesił ale w momencie kiedy chciałem odłączyć od zasilania aktualizował się i poszło dalej....w między czasie oczekiwania gapiąc sie w tv zauważyłem że widać 4 białe plamy tworzące kwadrat mniej więcej na środku ekranu czy to tak ma być ?? ktoś z was ma podobnie?? bo jest to troche irytujące...

Gram już kilka godzin i obraz jest spoko ale po takim hajsie myślałem że bedzie coś lepszego ...no i te punkty białe..

Do góry