Pomieszczenie 50 m/2, oglądam z 3,5 m w salonie i 6 m kuchnia, TV ogląda 5 osób, siedzimy na wprost i bokiem, TV ma wisieć, słońce świeci z boku okno salon i na wprost okno kuchnia, obecny TV kineskopowy SONY, sygnał NC+ i cyfrowa naziemna, PS4, TV pracuje ok. 7 godz., oglądam wszystkie programy, serfuje po internecie, preferuje Panasonica, Sony, Philipsa, wielkość 50-55 cali, oglądam popołudnie i wieczór, kwota jaką dysponuję ok. 3,5 - 7,5 tys., może mieć 3D i 4K ale nie musi.
Priorytet to jakość obrazu z anteny NC+.
Proszę o propozycję TV do tych warunków. Nie muszą to być najnowsze modele tylko o dobrych parametrach. Dobrze oceniane TV których już w naszych sklepach nie ma nożna kupić w Niemczech - mam taką możliwość. Czytałem rożne artykuły i wiem iż nowe modele nie zawsze oznacza lepsze. Trochę szukałem na ceneo i na tej Niemieckiej stronie - testberichte.de. Z góry dziękuje za pomoc.
PS. TV ma być prezentem na urodziny dla mojej żony.
Priorytet to jakość obrazu z anteny NC+.
Proszę o propozycję TV do tych warunków. Nie muszą to być najnowsze modele tylko o dobrych parametrach. Dobrze oceniane TV których już w naszych sklepach nie ma nożna kupić w Niemczech - mam taką możliwość. Czytałem rożne artykuły i wiem iż nowe modele nie zawsze oznacza lepsze. Trochę szukałem na ceneo i na tej Niemieckiej stronie - testberichte.de. Z góry dziękuje za pomoc.
PS. TV ma być prezentem na urodziny dla mojej żony.