Witam, wiem, że zaśmiecam forum kolejnym odgrzewanym wątkiem, mam nadzieję jednak, że temat nie poleci i pomożecie mi w doborze sprzętu lub chociaż podpowiecie gdzie takiej pomocy szukać.
Chciałbym sobie zakupić nowy TV, ogromnych wymagań nie mam, zresztą wzrok słaby więc jakichś tam rozmytych pikseli nie dojrzę, chodzi o to, żeby sąsiad po wejściu miał wk***a i zmieniał rozmowę na taką o pogodzie czy coś xD
No to tyle słowem wstępu, szukam TV LEDowego 42-46 cali ze wskazaniem na 46, co najmniej 2 wejścia HDMI i niezłą jakość obrazu - tak jak wspomniałem wizualnym estetą nie jestem, nie widzę różnicy gdy TV ma Full HD, więc zdaję się na waszą opinię.
Na TV chciałbym przeznaczyć coś około 2 tyś.
Nie zależy mi na żadnych bajerach typu 3D, dostęp do internetu itp. itd.
Dzisiaj dostałem taką promocję na maila od RTV EURO AGD
Philips 46PFL3208H
Sharp LC-46LE730E
Oba to niby jakieś SmartTV, a da się wyłowić jakieś lepsze modele bez tych zbędnych fukncji?
Chciałbym sobie zakupić nowy TV, ogromnych wymagań nie mam, zresztą wzrok słaby więc jakichś tam rozmytych pikseli nie dojrzę, chodzi o to, żeby sąsiad po wejściu miał wk***a i zmieniał rozmowę na taką o pogodzie czy coś xD
No to tyle słowem wstępu, szukam TV LEDowego 42-46 cali ze wskazaniem na 46, co najmniej 2 wejścia HDMI i niezłą jakość obrazu - tak jak wspomniałem wizualnym estetą nie jestem, nie widzę różnicy gdy TV ma Full HD, więc zdaję się na waszą opinię.
Na TV chciałbym przeznaczyć coś około 2 tyś.
Nie zależy mi na żadnych bajerach typu 3D, dostęp do internetu itp. itd.
Dzisiaj dostałem taką promocję na maila od RTV EURO AGD
Philips 46PFL3208H
Sharp LC-46LE730E
Oba to niby jakieś SmartTV, a da się wyłowić jakieś lepsze modele bez tych zbędnych fukncji?