Witam,
Poszukuję TV do sypialni bez większych fajerwerków, ale też żeby oczy nie bolały od patrzenia. Budżet max absolutny 3000, preferowane 2500-2800.
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? 15m2
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 3,5m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 1 albo 2 (łóżko w sypialni)
4. Czy siedzimy na wprost ekranu? Na wprost
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? Wisieć
6. Jaki masz obecnie telewizor? nie pamiętam, LG z 2014/2015 LCD 47''
7. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora? Dekoder z kablówki, soundbar
8. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Netflix, kablówka, youtube - po równo
9. Czy zamierzasz grać w gry PC / konsola? Nie
10. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? Rano/wieczorem, bez całkowitego zaciemnienia pokoju
11. Preferencje co do wielkości? ok 50''
12. Preferencje co do marki? LG, Sony, ale otwarty nawet na chińczyki, jeśli warto
13. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? 3000zł, lepiej 2500-2800
Obecnie najbardziej nastawiony jestem na Sony 49XH8096 w ME za 2700. Patrzę również na LG 50NANO863NA w ME za 2900, ale to głównie z sentymentu do LG - każdy w rodzinie ma TV od LG i każdy zadowolony. Zakup niestety tylko w Media Expert, mam już poskładaną tam całą resztę sprzętów na wielorabatach.
Philipsa PUS8535 się boję po tym co tu wyczytałem na forum.
Co według Was najlepiej wybrać w tej sytuacji? Raczej nie chcę czekac na modele 2021 bo i tak przekroczą budżet.
Pozdrawiam
Poszukuję TV do sypialni bez większych fajerwerków, ale też żeby oczy nie bolały od patrzenia. Budżet max absolutny 3000, preferowane 2500-2800.
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? 15m2
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 3,5m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 1 albo 2 (łóżko w sypialni)
4. Czy siedzimy na wprost ekranu? Na wprost
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? Wisieć
6. Jaki masz obecnie telewizor? nie pamiętam, LG z 2014/2015 LCD 47''
7. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora? Dekoder z kablówki, soundbar
8. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? Netflix, kablówka, youtube - po równo
9. Czy zamierzasz grać w gry PC / konsola? Nie
10. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? Rano/wieczorem, bez całkowitego zaciemnienia pokoju
11. Preferencje co do wielkości? ok 50''
12. Preferencje co do marki? LG, Sony, ale otwarty nawet na chińczyki, jeśli warto
13. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? 3000zł, lepiej 2500-2800
Obecnie najbardziej nastawiony jestem na Sony 49XH8096 w ME za 2700. Patrzę również na LG 50NANO863NA w ME za 2900, ale to głównie z sentymentu do LG - każdy w rodzinie ma TV od LG i każdy zadowolony. Zakup niestety tylko w Media Expert, mam już poskładaną tam całą resztę sprzętów na wielorabatach.
Philipsa PUS8535 się boję po tym co tu wyczytałem na forum.
Co według Was najlepiej wybrać w tej sytuacji? Raczej nie chcę czekac na modele 2021 bo i tak przekroczą budżet.
Pozdrawiam