Cześć!
Telewizor ma być do salonu minimum 50 cali do kwoty 4000 tys zł.
1.Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor: ok 35m2
2.Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora: 2-4m
3.Ile osób zasiada przed telewizorem: zazwyczaj 2
4.Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu: pod lekkim kątem i na wprost
5.Telewizor ma stać czy ma wisieć: stać na szklanej półce
6.Jak słońce świeci w pokoju: pokój jasny 3 średnie okna , aczkolwiek oglądanie występuje raczej wieczorem tylko
7.Jaki masz obecnie telewizor: PANASONIC TX-32LE60P (niezły grat nie wiem kto to kupił)
8.Co chcemy aby telewizor posiadał: Bardzo ładny obraz, smart tv, dobry dźwięk w tym moim PANASONIC , wejście hdmi wreszcie aby móc oglądać coś z dysku zewnętrznego i nie bawić się że napisy nie są wgrane w film tylko plikiem pobocznym.
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora: teraz aktualnie jadę na osiedlówka, może w przyszłości jakaś platforma zagości.
10.Jakie urządzenia: magnetovid , odtwarzacz dvd , czasem może xbox360 albo laptop ale to rzadko
11.Ile godzin dziennie ma pracować telewizor: 5h
12.Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą: półmatowa/matowa co lepsze? wydaje mi się że matowa
13.Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej: filmy, seriale
14.Czy zamierzasz serfować po Internecie: tak
15.Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie: Nie gram
16.Preferencje co do marki: Nie ma, ma być najlepszy w tym przedziale cenowym
17.Preferencje co do wielkości: min 50 cali
18.Co Cię denerwuje w telewizorach: smużenie, słaby kontrast, "przymulenia" między przełączaniem programów.
19.Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień: wieczorami
20.Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup: 4000
21.Czy telewizor ma mieć 3D - BEZ
22.Ma posiadać WIFI!
Może coś z półki 4500-5000 zł spadło w dniu dzisiejszym do segmentu 4000? Jest blackfriday wysilcie się i pomóżcie koledze! Czekam na odpowiedzi! Proszę wysłać mi dzisiaj bo chciałbym dzisiaj go kupić jeśli coś fajnie potaniało!
Telewizor ma być do salonu minimum 50 cali do kwoty 4000 tys zł.
1.Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor: ok 35m2
2.Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora: 2-4m
3.Ile osób zasiada przed telewizorem: zazwyczaj 2
4.Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu: pod lekkim kątem i na wprost
5.Telewizor ma stać czy ma wisieć: stać na szklanej półce
6.Jak słońce świeci w pokoju: pokój jasny 3 średnie okna , aczkolwiek oglądanie występuje raczej wieczorem tylko
7.Jaki masz obecnie telewizor: PANASONIC TX-32LE60P (niezły grat nie wiem kto to kupił)
8.Co chcemy aby telewizor posiadał: Bardzo ładny obraz, smart tv, dobry dźwięk w tym moim PANASONIC , wejście hdmi wreszcie aby móc oglądać coś z dysku zewnętrznego i nie bawić się że napisy nie są wgrane w film tylko plikiem pobocznym.
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora: teraz aktualnie jadę na osiedlówka, może w przyszłości jakaś platforma zagości.
10.Jakie urządzenia: magnetovid , odtwarzacz dvd , czasem może xbox360 albo laptop ale to rzadko
11.Ile godzin dziennie ma pracować telewizor: 5h
12.Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą: półmatowa/matowa co lepsze? wydaje mi się że matowa
13.Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej: filmy, seriale
14.Czy zamierzasz serfować po Internecie: tak
15.Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie: Nie gram
16.Preferencje co do marki: Nie ma, ma być najlepszy w tym przedziale cenowym
17.Preferencje co do wielkości: min 50 cali
18.Co Cię denerwuje w telewizorach: smużenie, słaby kontrast, "przymulenia" między przełączaniem programów.
19.Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień: wieczorami
20.Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup: 4000
21.Czy telewizor ma mieć 3D - BEZ
22.Ma posiadać WIFI!
Może coś z półki 4500-5000 zł spadło w dniu dzisiejszym do segmentu 4000? Jest blackfriday wysilcie się i pomóżcie koledze! Czekam na odpowiedzi! Proszę wysłać mi dzisiaj bo chciałbym dzisiaj go kupić jeśli coś fajnie potaniało!
Ostatnia edycja: