Witam, poszukuję tv 55 cali 4k do 4000 zł. a nawet i tańsze bo chcę jeszcze dokupić soundbara w granicach 500 zł.
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor ? 4x5 m2=20m2.
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 3m
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? Na wprost, ewentualnie pod kątem na pewno nie większym niż 45 stopni.
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć ? Będzie wisiał na ścianie
6. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie , pasywne czy aktywne ? z tych modeli co wytypowałem nie posiadają 3d jedynie jeden ale to dalej, więc nie musi być.
7. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień ? zależy od zmiany w dzień od 9-12 wieczorami od 15-23
6. Czy zamierzasz korzystać z internetu na ekranie telewizora ? Tak
7. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora ? na chwile obecną pendrive'y, inne urządzenia jak smartfon czy tablet, w przyszłości PS4 albo Xbox
oto przykładowe tv które udało mi się wynaleźć w granicy 4000 zł.
Panasonic TX-55AX630 3999 zł
SAMSUNG UE55HU6900 cena 4000 zł
LG 55UF695V 3999 zł
Jest jeszcze kilka typów 4k do 4000 zł. ale ten panas jest w tej chwili najtańszy na rynku posiada 3d i te 4k
Pytanko odnośnie tego 4k wiem że jest mało materiałów i nie wiem czy się nie napalam jak szczerbaty na suchary, czytałem rożne opinie na ten temat ze jeszcze za szybko po co to kupować, czy materiał 4k zgrany na przenośny dysk usb będzie to odtwarzał bo czytałem ze tylko prze z neta albo przez hdmi.
ewentualnie jak nie 4k to mam jeszcze na oku
Sony KDL-55W829B
proszę tylko nie wypisywać przykładów o ten fajny model ale kosztuje 5000
proszę o pomoc, i dziękuje
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor ? 4x5 m2=20m2.
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 3m
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? Na wprost, ewentualnie pod kątem na pewno nie większym niż 45 stopni.
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć ? Będzie wisiał na ścianie
6. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie , pasywne czy aktywne ? z tych modeli co wytypowałem nie posiadają 3d jedynie jeden ale to dalej, więc nie musi być.
7. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień ? zależy od zmiany w dzień od 9-12 wieczorami od 15-23
6. Czy zamierzasz korzystać z internetu na ekranie telewizora ? Tak
7. Jakie urządzenia będą podłączone do telewizora ? na chwile obecną pendrive'y, inne urządzenia jak smartfon czy tablet, w przyszłości PS4 albo Xbox
oto przykładowe tv które udało mi się wynaleźć w granicy 4000 zł.
Panasonic TX-55AX630 3999 zł
SAMSUNG UE55HU6900 cena 4000 zł
LG 55UF695V 3999 zł
Jest jeszcze kilka typów 4k do 4000 zł. ale ten panas jest w tej chwili najtańszy na rynku posiada 3d i te 4k
Pytanko odnośnie tego 4k wiem że jest mało materiałów i nie wiem czy się nie napalam jak szczerbaty na suchary, czytałem rożne opinie na ten temat ze jeszcze za szybko po co to kupować, czy materiał 4k zgrany na przenośny dysk usb będzie to odtwarzał bo czytałem ze tylko prze z neta albo przez hdmi.
ewentualnie jak nie 4k to mam jeszcze na oku
Sony KDL-55W829B
proszę tylko nie wypisywać przykładów o ten fajny model ale kosztuje 5000
proszę o pomoc, i dziękuje