Witam
Chciałbym wymienić swój tv który nie chce się popsuć40hx800, mam możliwość kupienia sony 55x8509c w dobrej cenie 4690 zł ale tez zastanawiam się nad 55ju7000, który wybrać? jest sens doplacac do Samsunga? Na Sonego dostałem dobrą cenę
cenę mam taka dobrą na sony bo pracuje w sklepie z rtv tzw mam zakup pracowniczy, niestety Samsunga nie mamy dostępnego jedynie model na ten rok ale chyba nie ma sensu doplacac 1300 zł. Teraz w Sonym 40hx800 mam błyszczącą matryce dobre wygaszanie i czern mi odpowiada, boje się o x8509c bo na sklepie jakoś średnio ta czerń wyglądała
Samsung 55JU7000 jest dobrym wyborem.
Dla niebieskich jest w specjalnej cenie.
A z dobrych masz jeszcze :
- Philipsa 55PUS6561
- Philipsa 55PUS7100
- TCL 55S7906
- Sharp 55XUF8772
Chcesz ryzykować i kupować model z wystawki, który mógł chodzić grube steki godzin, w dosyć specyficznych warunkach? Pomyślałeś o kondensatorach? Samsung nie słynie z dobierania najlepszych komponentów, w tym elektrolitów. To tylko drobna przestroga, ale ja dopuściłbym, dozbierał trochę i kupił nowy, lepszy nawet model.
Jeśli grał nie wiele to śmiało można brać. Ale czasami gra rok i to po 16 godzin dziennie, więc trzeba wiedzieć co i jak ?
Daruj sobie serię F. Bierz JU7000