Cześć
Drodzy forumowicze, właśnie zaczynam rozglądać się za nowym telewizorem, ale bez pomocy fachowców czyli Waszej się nie obejdzie, więc tak:
-Pokój w którym będzie telewizor ma ok. 25m.
-Telewizor będzie oddalony o ok. 3m.
-Przed telewizorem dwie może kiedyś trzy osoby
-Siedzę zarówno na wprost jak i bokiem do ekranu
-Telewizor ma tylko stać nie wisieć
-Słońce świeci w pokoju od południa
-Obecny sprzęt to: Philips 32PFL7762D/12 (nie miałem do czynienia z wieloma telewizorami, ale nie ukrywam, że jestem naprawdę zadowolony z obecnego)
-Chciałbym aby telewizor posiadał: obrotową podstawkę, funkcję PIP, dobre głośniki i wejście USB
-Do telewizora podłączony będzie dekoder NC+, Xbox 360, media player i DVD wszystko po hdmi
-Dziennie telewizor będzie pracował ok. 10-14h
-Nie miałem do czynienia z matrycą błyszczącą, ale z racji tego, że pada z boku słońce wolałbym matrycę matową
-Najczęściej oglądane programy to programy sportowe i filmy
-Nie zamierzam serfować po internecie, wolę się skupić na jakości odbioru
-Zamierzam grać w gry na konsoli, ale dość rzadko jak czas pozwoli z 2h i nie codziennie
-Nie mam żadnych preferencji co do marki
-Tylko 40 cali, większego nie wcisnę.
-Z tego co sobie przypominam, to najbardziej denerwuję mnie długi czas zmiany kanałów.
-Oglądam telewizję zarówno w dzień jak i w nocy
Planuję zakup do 2.500-3.000zł. ale z miłą chęcią kupię tańszy telewizor, który pod względem specyfikacji nie będzie odbiegał od droższych modeli.
Da radę coś polecić, co spełniałoby podane wyżej wymagania ???
Drodzy forumowicze, właśnie zaczynam rozglądać się za nowym telewizorem, ale bez pomocy fachowców czyli Waszej się nie obejdzie, więc tak:
-Pokój w którym będzie telewizor ma ok. 25m.
-Telewizor będzie oddalony o ok. 3m.
-Przed telewizorem dwie może kiedyś trzy osoby
-Siedzę zarówno na wprost jak i bokiem do ekranu
-Telewizor ma tylko stać nie wisieć
-Słońce świeci w pokoju od południa
-Obecny sprzęt to: Philips 32PFL7762D/12 (nie miałem do czynienia z wieloma telewizorami, ale nie ukrywam, że jestem naprawdę zadowolony z obecnego)
-Chciałbym aby telewizor posiadał: obrotową podstawkę, funkcję PIP, dobre głośniki i wejście USB
-Do telewizora podłączony będzie dekoder NC+, Xbox 360, media player i DVD wszystko po hdmi
-Dziennie telewizor będzie pracował ok. 10-14h
-Nie miałem do czynienia z matrycą błyszczącą, ale z racji tego, że pada z boku słońce wolałbym matrycę matową
-Najczęściej oglądane programy to programy sportowe i filmy
-Nie zamierzam serfować po internecie, wolę się skupić na jakości odbioru
-Zamierzam grać w gry na konsoli, ale dość rzadko jak czas pozwoli z 2h i nie codziennie
-Nie mam żadnych preferencji co do marki
-Tylko 40 cali, większego nie wcisnę.
-Z tego co sobie przypominam, to najbardziej denerwuję mnie długi czas zmiany kanałów.
-Oglądam telewizję zarówno w dzień jak i w nocy
Planuję zakup do 2.500-3.000zł. ale z miłą chęcią kupię tańszy telewizor, który pod względem specyfikacji nie będzie odbiegał od droższych modeli.
Da radę coś polecić, co spełniałoby podane wyżej wymagania ???