papcio chmie
New member
Witam.
W najbliższym czasie zamierzam wymienić swój stary monitor na...
No właśnie.
Ponieważ córka chce mieć w pokoju również TV 3D, miałem zamiar zakupić monitor z tunerem TV - LG CINEMA 3D DM2780D-PZ.
Ale 27" jako TV 3D oglądany z odległości ok. 2,5m (kanapa na wprost biurka) to trochę za mało, więc zacząłem zastanawiać się nad TV 32", tym bardziej, że cena 32" TV 3D jest proporcjonalnie atrakcyjniejsza niż monitor 27".
W grę wchodzi metoda 3D pasywna, podświetlenie LED, więc wybór padł na:
LG 32LW4500
LG 32LW5500
LG 32LW570S
I tu mam problem.
Komputer będzie wykorzystywany również do gier akcji, a w którymś poście wyczytałem o wysokim input lagu w modelu LG 32LW570S.
Więc ile w tym jest prawady, jaki input lag jest w pozostałych modelach i czy to jest faktycznie takie meczące i denerwujące.
Dzięki z góry za wszelkie info i propozycje.
Pozdrawiam.
Przepraszam pospieszyłem się, ale chyba nie ten dział.
Przeniosłem go do działu: Video>LCD>LG
W najbliższym czasie zamierzam wymienić swój stary monitor na...
No właśnie.
Ponieważ córka chce mieć w pokoju również TV 3D, miałem zamiar zakupić monitor z tunerem TV - LG CINEMA 3D DM2780D-PZ.
Ale 27" jako TV 3D oglądany z odległości ok. 2,5m (kanapa na wprost biurka) to trochę za mało, więc zacząłem zastanawiać się nad TV 32", tym bardziej, że cena 32" TV 3D jest proporcjonalnie atrakcyjniejsza niż monitor 27".
W grę wchodzi metoda 3D pasywna, podświetlenie LED, więc wybór padł na:
LG 32LW4500
LG 32LW5500
LG 32LW570S
I tu mam problem.
Komputer będzie wykorzystywany również do gier akcji, a w którymś poście wyczytałem o wysokim input lagu w modelu LG 32LW570S.
Więc ile w tym jest prawady, jaki input lag jest w pozostałych modelach i czy to jest faktycznie takie meczące i denerwujące.
Dzięki z góry za wszelkie info i propozycje.
Pozdrawiam.
Przepraszam pospieszyłem się, ale chyba nie ten dział.
Przeniosłem go do działu: Video>LCD>LG
Ostatnia edycja: